Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvornica Lutaka

O osjećajima vuka sutra premijerno u predstavi 'Crvenkapica – tko se boji vuka još'

crvenkapica
Foto: Damir Žižić
1/5
13.02.2016.
u 19:21

Zašto je pojeo baku i Crvenkapicu i je li ih uopće pojeo ili su to samo priče kojima su roditelji plašili djecu kako ne bi previše odlutala u nepoznat svijet?

Premijera predstave “Crvenkapica – tko se boji vuka još” kazališta Tvornica lutaka održat će se ovenedjelje, 14. veljače  na Sceni Grič, Jurišićeva 6, s početkom u 18 sati. Ulaz s pozivnicom.

Izvedbe: 20. i 27.veljače, 11 sati, Scena Grič

Jesmo li se ikada pitali kako se osjećao vuk u priči o Crvenkapici? Je li on uistinu zlikovac koji tjera strah u kosti generacijama unatrag? Zašto je pojeo baku i Crvenkapicu i je li ih uopće pojeo ili su to samo priče kojima su roditelji plašili djecu kako ne bi previše odlutala u nepoznat svijet? Netko je u toj priči morao biti krivac.

Kazalište Tvornica lutaka na duhovit način izvrće priču i postavlja sporedni lik u glavni. Naš vuk,Gubbio, zapravo je dobročudni vučić koji ne voli jesti meso i koji je zbog toga protjeran iz svog čopora. Na putu susreće Crvenkapicu i tu naša avantura za djecu počinje.

Šarene kostime potpisuje poznata modna dizajnerica, Đurđica Vorkapić, a glazbu rockabilly band D’Elvis.

Režiju potpisuju Petra Radin i Mario Kovač, a uz njih u predstavi glumi i Filip Detelić, mladi glumac Satiričkog kazališta Kerempuh.

Vokalne aranžmane potpisuje Ivana Husar Mlinac, pokret i koreografiju Tihana Strmečki, masku i frizuru Evelin Benković – studio Evelin, dizajn svjetla Alen Marin, rekvizite Jasmina Kosanović, a scenu Goran Stanilović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije