Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZPC

Multimedijalna plesna predstava 'Iz dječjeg crteža'

Iz dječjeg crteža
Foto: Boris Gnjip
1/3
23.01.2015.
u 15:45

Kroz ples i video, pojavljuju se motivi džungle, egzotičnih životinja, scene iz znanstvene fantastike, te nastup figurica od plastelina u modernom izvedbenom prostoru pred prepunim gledalištem

Multimedijalna plesna predstava Iz dječjeg crteža u koreografiji i izvedbi Stošije Zrinski održat će se u petak 30.1. te u subotu 31.1. s početkom u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru. Iz dječjeg crteža multimedijalna je plesna predstava raznolikih tematika i živog kolorita.

Kroz ples i video, pojavljuju se motivi džungle, egzotičnih životinja, scene iz znanstvene fantastike, te nastup figurica od plastelina u modernom izvedbenom prostoru pred prepunim gledalištem. Ti motivi su bez prenesenog značenja, maštoviti i konkretni, poput onih iz dječjih crteža.  

 

Koreografija, izvedba, izrada videa i snimak potpisuje Stošija Zrinski, kostimografkinje su Stošija Zrinski i Ljiljana Babić, a kostime su izradili Nada Sokolić - Vukić i Ljiljana Babi. Oblikovatelj svjetla je Duško Richtermoc. Video montažer je Tomislav Zrinski, a Stošija Zrinski je grafička dizajnerica. 

U predstavi se koristi glazba autora: Ash Dargan, Denra Dürr, Autechre, Frederic Chopin, Martina Šver, Mirtha Pozzi i Pablo Cueco, Air, Diana Ross, Daft Punk, Joakim, Blondie. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije