Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasred Korza

Frljić digao šator i u njemu nudi čvarke

26.03.2015., Rijeka - Sator na Korzu sa porukama, instalacija kojom se najavljuje predstava Zivotinjska farma u HNK Ivana pl Zajca.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
27.03.2015.
u 15:14

Instalacija je uvod u "Životinjsku farmu"

HNK Ivana pl. Zajca odlučio je najaviti novu premijeru šatorom koji je niknuo nasred riječkog Korza i u kojemu su na stolu s ogledalom posjetiteljima ponuđeni čvarci. Nekoliko branitelja, koji su instalaciju s natpisom "Svi su jednaki, ali neki su jednakiji" smatrali izrugivanjem "braniteljskom šatoru" u Zagrebu, pokazalo je što misli o ovoj kazališnoj akciji vješanjem gaća s likom intendanta Olivera Frljića na šator, a nezadovoljstvo su potvrdili i upisivanjem poruka u Knjigu dojmova u šatoru.

U njoj se našla i maslinova grančica uz poruke podrške Frljiću. Njegovo kazalište na Facebooku je pozvalo na razgledavanje šatora porukom "Šatoraši najavljuju Životinju farmu", dodajući da imaju sve potrebne dozvole i da nisu prekršili nijedan zakon. "Inventivnost onih kojima smeta naša šatorizacija javnog prostora svela se na postavljanje gaća s likom intendanta (čestitamo na originalnosti)", poručili su također preko Facebooka pozivajući na praćenje kulturne borbe šatorima.

>> Monodrama 'Kulise života' o obračunu Rosanne Bubola s glumačkim pozivom

Komentara 8

OB
ObrenM
16:28 27.03.2015.

Sto Frljic ne ide odakle je dosao i pljuje po onima,koji mu nisu pomogli te onima,koji su ga potjerali.To je zahvalnost,prema svima osobito braniteljima.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:33 27.03.2015.

Znate li vi posto su cvarci?

LA
LaurenceofArabia
17:39 28.03.2015.

Frljic je fasist. Bilo bi dobro da otfrlji iz Rijeke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije