Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Hit predstava 'Dame biraju' ponovno gostuje u Zagrebu

Dame biraju
Foto: Promo
1/7
07.12.2016.
u 12:03

Ova komedija s ozbiljnom tematikom, govori o petorici mladića koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji 'Dame biraju', u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatar, koja je upravo doživjela svoje jubilarno 100. izvođenje, ali i ogroman uspjeh u cijeloj regiji, ponovno gostuje u Zagrebu, 7., 8., 9. i 11. prosinca na sceni 'Vidra' s početkom u 20 sati.

Pored Zagreba, predstavu će imati priliku pogledati i publika u Splitu, Sisku i Koprivnici.

Sjajna glumačka trupa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već su postali pravi miljenici hrvatske publike, ali i publike širom regije. O tome svjedoči i stoto izvođenja ovog kazališnog komada s kojim su obišli 43 grada u nepune dvije godine a predstavu je pogledalo preko 40.000 ljudi.

O kvalitetu i nespornim simpatijama i publike i kritike prema ovom kazališnom hitu govori i činjenica da su karte za najavljena gostovanja skoro u potpunosti rasprodana. Mali broj ulaznica ostao je još u prodaji za izvođenja u Zagrebu na sceni kazališta Vidra.

Ova komedija s ozbiljnom tematikom, govori o petorici mladića koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu.

Predstava publiku vodi kroz uzbudljive scene, u kojima muškarci otvoreno govore o svojim strahovima i neispunjenim očekivanjima, ali na način koji na koncu atmosferu dovodi do usijanja. Ono što posebno mami uzdahe i golica maštu su originalno osmišljenje plesne točke, a vrhunac predstave je striptiz u kojem momci skidaju sve sa sebe!

Glumačka postava predstave poznata je i po sjajnom glumačkog talentu koji se rasprši po cijeloj sceni i osvaja srca njihove publike. Postavu čine: Nancy Abdel Sakhi/Amila Terzimehić, Enes Salković, Davor Sabo, Dalibor Brkić/Damir Kustura, Adnan Goro, Emir Fejzić i Sanjin Arnautović.

Pored sjajne energije koju posjeduju, dobitnici su brojnih nagrada s međunarodnih festivala iz Skoplja, Banja Luke, Rijeke i Poreča. 

Udahnite kazalište punim plućima i uz mnogo smijeha i zavodljivih melodija uživajte u neprikosnovenom bosanskom humoru, dok Dame biraju. I na sceni, ali i u publici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije