Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite ulaznice

Godišnji koncert Ansambla LADO

Ansambl LADO
Foto: PR FOTO
1/3
17.11.2014.
u 10:52

65. obljetnica umjetničkog djelovanja Ansambla LADO u čast Zvonimiru Ljevakoviću

U godini obilježavanja 65. obljetnice umjetničkog djelovanja Ansambla LADO, godišnji koncerti posvećeni su osnivaču, koreografu i dugogodišnjem umjetničkom ravnatelju Ansambla  ̶  prof. Zvonimiru Ljevakoviću.

Evo gdje će sve LADO nastupati s programom godišnjeg koncerta:

  • Dom sportova, Delnice, 11. studenog 2014.
  • HNK u Zagrebu, 16. studenog 2014.
  • Lauba, Zagreb, 18. studenog 2014.
  • KKD I. Brlić-Mažuranić, Slavonski Brod, 24. studenog 2014.
  • HNK u Varaždinu, 27. studenog 2014.
  • HNK u Zagrebu, 30. studenog 2014.

Ovim godišnjim koncertima od Ansambla LADO oprašta se dugogodišnja solistica Aleksandra Ptičar čiju su profesionalnu karijeru, dulju od 34 godine, obilježile iznimne vokalne i plesne solističke dionice poput konavoske istresalice, potom plesovi i pjesme zapadne Hercegovine, Stari splitski plesovi, Mizerna cicha, Podravski svati i još mnogo toga. Uz umjetnički obol koji je dala Ansamblu, bila je izniman primjer mladim generacijama plesača-pjevača."

Najbrži čitatelj osvaja 2 ulaznice za sutrašnji koncert LADA u Laubi. Pošaljite nam mail s osobnim podacima na e-mail nagrade@vecernji.net i uživajte u koncertu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije