Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera Eurokaza

"Doviđenja , djeco" po Godardu i Tarantinu

Scena iz predstave
Foto: Arhiv VL
26.11.2015.
u 10:47

Priča povezuje motive slavnih filmova s dijelovima biografija Madone, Presleyja i Tarantina

"Doviđenja, djeco", novi je kazališni proekt nastao u suradnju Eurokaza i ADU, a igra se na novoj kazališnoj sceni u Zagrebu - Kunst teatru (Dubovačka 1) na Trešnjevci. Raiječ je o konceptualanom kazališnom  projektu koji je  nastao spajanjem više tekstualnih predložaka, među kojima su scenariji filmova Reservoir Dogs (Q. Tarantina), Bande à part (J. L. Goddarda) i drugih koji su obilježili pljačkaški žanr, ali i  biografskih činjenica iz života pop-dive Madonne, rock'n'roll kralja Elvisa Presleyja i samog Tarantina.

Režiju potpisuje Ivan Planinić,a uloge tumače: Hrvojka  Begović, Domagoj Janković i Sven Jakir.

Pogledajte ih u četvrtak, 26. studenoga u 19 i 21 sat, te u istim termina u petak, 27. studenoga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije