Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Ivan pl. Zajc

Branitelji izvjesili transparent 'Reći ću vam samo jednu stvar - zapamtite Vukovar'

Oliver Frljić,HNK Rijeka,branitelji,transparent,Vukovar
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
18.11.2014.
u 13:06

To je naše kazalište, jednako koliko je Obersnelovo, Frljićevo ili bilo čije drugo, dosada su s njega poslane poruke, mislim da smo i mi poslali dobru poruku, kazao je Tomislav Tomečić u ime Udruge riječkih dragovljaca

Na novi istaknuti natpis na pročelju zgrade HNK Ivana pl. Zajca "Hrvatsko apolitičko kazalište" danas su odgovorili riječki dragovoljci. Na stupovima riječekog kazališta istaknuli su transparent s porukom "Reći ću vam samo jednu stvar - zapamtite Vukovar".

- To je naše kazalište, jednako koliko je Obersnelovo, Frljićevo ili bilo čije drugo, dosada su s njega poslane poruke, mislim da smo i mi poslali dobru poruku, kazao je Tomislav Tomečić u ime Udruge riječkih dragovljaca  "A" bojne 111. brigade  HV-a napominjući kako je zgrada kazališta javni prostor za izražavanje građanske inicijative.

>> Oliver Frljić mrzi sve što počinje sa slovom 'h'

Komentara 5

BE
berija
15:50 18.11.2014.

Svaka čast, momci.

DU
Deleted user
18:27 18.11.2014.

bravo, i lijep pozdrav iz Vukovara....

SL
slyvia
18:32 18.11.2014.

Sa praksom stavljanja natpisa otpocetom od Frljica rijecki HNK je sve samo ne apoliticko kazaliste. Mozda apokalipticko u sljedecem cinu :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije