Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludwigshafen

'Aleksandra Zec' Olivera Frljića otvara festival u Njemačkoj

Aleksandra Zec
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
26.02.2015.
u 15:35

Program festivala pod nazivom "Otvoreni svijet" priziva otvorenu i mirnu koegzistenciju različitih kultura, imajući na umu činjenicu da u toj jugozapadnoj njemačkoj pokrajini žive pripadnici više od 140 narodnosti

Predstava Olivera Frljića "Aleksandra Zec" u izvedbi HKD Teatar/Međunarodni festival malih scena Rijeka otvorit će u četvrtak kazališni festival u Ludwigshafenu u Njemačkoj. Riječ je o novopokrenutom međunarodnom kazališnom festivalu u čijem će programu uz njemačka sudjelovati kazališta iz Austrije, Hrvatske, Kube, Rumunjske, Srbije, Tajlanda i Turske te brojni glazbeni sastavi koji će predstaviti svoje viđenje multikulturalnosti.

Program festivala pod nazivom "Otvoreni svijet" priziva otvorenu i mirnu koegzistenciju različitih kultura, imajući na umu činjenicu da u toj jugozapadnoj njemačkoj pokrajini žive pripadnici više od 140 narodnosti. U sklopu gostovanja bit će promovirana i kandidatura Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. 

Komentara 2

DU
Deleted user
22:51 26.02.2015.

locirat, uhitit, protjerat do kamena ispod kojeg je isplazil....

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
05:27 27.02.2015.

Osim iz Austrije ( u što sumnjam) ostali su nesvrstani. Toliko o tome. Značajna priredba, ali fali sjeverna Koreja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije