Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apsolutni hit!

Zarolao je ručnik, stavio ga ispod leđa, a ono što se dogodilo navest će vas da napravite isto

Ležanje s ručnikom vježba
Foto: screenshot/youtube
1/4
24.07.2015.
u 08:03

Zvuči utopijski, ali ništa nas ne košta isprobati metodu koju je potrebno raditi tek pet minuta na dan

Japanski liječnik Fukutsudzi stručnjak je za probleme zdjelične kosti i autor je knjige koja se u Aziji prodala u čak šest milijuna primjeraka.

Riječ je o vjerojatno najbržem i "najljenijem" načinu za skidanje kilograma s kojim smo se dosada susretali. Komentari na društvenim mrežama su uglavnom pozitivni i hvale ovaj način mršavljenja.

Zvuči utopijski, ali ništa nas ne košta isprobati metodu koju je potrebno raditi tek pet minuta na dan.

Lezite i mršavite, moglo bi se i tako sumirati ono što ovaj Japanac "nudi" svima koji se brinu o svom zdravlju.

U videosnimci, postavljenoj na Youtubeu, ovaj liječnik koji primjenjuje ovu metodu već deset godina, prikazao je što i kako je potrebno napraviti. S obzirom na to da je snimka s uputama na japanskom, napravili smo "screenshotove" kako biste dobili uvid u cijeli proces. Ustvari je sve vrlo jednostavno, a njegova "tajna" je u tome što je otkrio da je glavni uzrok nakupljanja masnih naslaga na trbuhu, kako tvrdi, u kosturu, piše Prohealthnews.net

Ručnik, traka za vezanje i pet minuta vremena

Ako ste odlučili isprobati djeluje li njegova metoda, a nemate ništa izgubiti, onda vam je potreban ručnik, traka kojom ćete ga zavezati u rolicu i pet minuta vremena koliko je, po liječnikovoj preporuci, potrebno ležati u određenom položaju.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Noge razdvojite u širini ramena i stopala postavite tako da se dodiruju samo palčevi.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Ruke ispružite iznad glave, okrenite dlanove prema dolje i spojite mali prst desne i lijeve ruke. I to je to.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Imajte na umu da ovaj položaj mnogima na početku može biti i pomalo neugodan ili čak i bolan, ali što dulje budete prakticirali ovu vježbu, taj osjećaj će nestati. Ako ne možete izdržati u ovom položaju svih pet minuta, ruke vratite uz tijelo kada više ne možete, ali pazite da vam noge i dalje ostanu u istom položaju.

Kako to obično bude, nema rezultata preko noći, pa je i ovu vježbu potrebno izvoditi svaki dan. Kada ste gotovi sa 5-minutnim ležanjem, okrenite se na bok, zatim se podignite u sjedeći položaj, a tek onda ustanite.

Ako imate kakvih problema s kralježnicom, prije izvođenja ovih vježbi svakako se konzultirajte sa svojim liječnikom.

>>S ovom namirnicom do savršene linije i sjajne kože u 10 dana

>>Ne možete se riješiti 'šlaufa' na trbuhu? Pokušajte s ovim jednostavnim sirupom

Komentara 6

MA
Maja28
10:43 24.07.2015.

Za debljinu i trudnoću ista preporuka. Nemoj se i ne boj se.

MA
maxxxx
09:14 01.08.2015.

vježbu je potrebno raditi pet minuta na dan svaki dan koliko dugo? deset godina ko i taj japanac? i da li stvarno ne može bez vezice? kuda će pobjeći ručnik ako ga ne vežemo?

UN
una1
14:37 06.09.2015.

Ja to moram isprobati,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije