Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kangoo Jumps u Karlovcu

'Vježbanje je puno lakše, osjećaj je kao da lebdite'

Kangoo Jumps
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
21.11.2015.
u 17:09

Postoje četiri vrste programa Kangoo jumps Power, vojnički Kangoo jumps s vježbama izdržljivosti, dječji Kangoo Jumps i plesni Kangoo Jumps.

Karlovčanke su prvi puta u  Fitness studiju za žene “Magic Well” imale priliku isprobati novi način treniranja, takozvani Kangoo Jumps. Prezentaciju je odradila prva licencirana instruktorica Kangoo Jumps-a u Hrvatskoj Natalie Benković iz Labina. - Kangoo Jumps je jedna vrsta fitnessa ravnopravna aerobicu, nešto slično kao zumba fitness, samo više aerobic varijanta.

Postoje četiri vrste programa Kangoo jumps Power, vojnički Kangoo jumps s vježbama izdržljivosti, dječji Kangoo Jumps i plesni Kangoo Jumps. Za Kangoo Jumps potrebna je posebna oprema, a to su takozvane odskočne čizme. One imaju oprugu, pa kada se na njima skače radi se amortizacija. Kangoo Jumps zaista je vrlo koristan za žene, rekla je instruktorica Benković. Članice Fitness studija koje su probale vježbati skakućući na 'oprugama', bile su oduševljene.

- Odlično je, trening je puno lakši, jer kada skačemo teret ne pada na koljena i kičmu već imate osjećaj kao da skačete po spužvi, odnosno da lebdite - kazale su članice Fitness studia.  Nadaju se da će uskoro, uz  pilates, treninge snage i izdržljivosti, vježbe za kralježnicu i zumba fitness, te specifičan 30 minutni kružni trening, imati mogućnost vježbanja i Kangoo Jumpsa.

>> Vježbanje za djecu – od borilačkih vještina do stepanja i joge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije