Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
položio vijence

Josipović se u Brodu poklonio poginuloj djeci i braniteljima

Ivo Josipović,Slavonski Brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
17.11.2014.
u 18:23

Mnoge je iznenadilo što na polaganje vijenaca nisu pozvani civilni stradalnici i roditelji poginule djece

Predsjednik Ivo Josipović u Slavonskom Brodu položio je vijence ispred spomenika poginuloj djeci u Domovinskom ratu u naselju Plavo polje te ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima. Potom se iza zatvorenih vrata u prostorijama Gradske uprave sastao s gradonačelnikom Mirkom Dusparom te predstavnicima braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Mnoge je iznenadilo što na polaganje vijenaca nisu pozvani civilni stradalnici i roditelji poginule djece.

– Našla sam se ovdje sasvim slučajno. Nitko me nije obavijestio o predsjednikovu dolasku. Ne znam u kakvoj to državi živimo. Kada je prije nekoliko godina predsjednik dolazio s Miloradom Dodikom, bila je druga priča – kazala je Julijana Rosandić, predsjednica Zajednice udruga hrvatskih civilnih stradalnika Domovinskog rata.

>>'Pred žrtvom Vukovara svi moramo biti ponizni, bez obzira na to slažemo li se politički'

 

Komentara 5

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
18:57 17.11.2014.

Gle i Jusuf se zna klanjat....

FL
flok
19:40 17.11.2014.

na njihovoj nesreći kupiš glasove za izbore, gadiš mi se

DM
davorka.mesic
11:24 18.11.2014.

Moš misliti, klanjaju se jednom godišnje licemjeri. Što čine da im omoguće zasluženo bolji život. Od klanjanja se ne živi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije