Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE GLASNIJE GLASINE

Jesu li prekinuli Shakira i Pique?

shakira
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/6
12.11.2016.
u 17:38

Kolumbijska pop zvijezda Shakira otkazala je nastupe na Latin Grammy Awards i American Music Awards, pravdajući se privatnim razlozima. Kada se zna da još od prošle godine na svom službenom Instagram profilu nema fotografija s Piqueom, mnogi su to protumačili kao dokaz prekida s Barceloninim nogometašem.

Kako pišu inozemni mediji, čini se da su sve glasnije glasine o tome da jedan od najpoznatijih celebrity parova više nije zajedno. Kolumbijska pop zvijezda Shakira otkazala je nastupe na Latin Grammy Awards i American Music Awards, pravdajući se privatnim razlozima. Kada se zna da još od prošle godine na svom službenom Instagram profilu nema fotografija s Piqueom, mnogi su to protumačili kao dokaz prekida s Barceloninim nogometašem.

Pique je jako ljubomoran
Kao razlog mogućeg prekida navodi se Piqueova ljubomora. Naime, njemu još prije nekoliko godina nije bilo drago što je njegova draga snimala video spotove sa zgodnim muškarcima. Sama Shakira je to protumačila kao znak da je Pique zaštitnički nastrojen.
Podsjetimo, Shakira i Pique upoznali su se 2010. na snimanju spota za pjesmu "Waka Waka (This Time For Africa)". Imaju dva sina, trogodišnjeg Milana i 1,5 godišnjeg Sashu

>>Ovako Shakira i Gerard Pique uživaju na odmoru

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kanda
06:55 13.11.2016.

slabo to pratite... tračevi kažu da je trudna po treći put i da je to razlog otkazivanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije