Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dnevni boravak

Jeste li zadovoljni prostorijom u kojoj provodite najviše vremena?

Dnevni boravak
Foto: Ankica Juričević
1/2
30.06.2016.
u 00:26

Često je prva prostorija koju vaši gosti vide upravo dnevni boravak. Upravo on može pružiti toplu dobrodošlicu svojim stilom i dekorom. Osim toga, nerijetko je to prostorija u kojoj i sami provodite najviše vremena pa je bitno da upravo za tu sobu odaberete najudobniji namještaj.

Prvi komad namještaja koji se obično kupuje je kauč. To je ujedno i komad u koji se isplati investirati s obzirom na to da ćete na njemu provoditi puno vremena.

Kada su u pitanju trosjedi i fotelje, nekako uvijek odabiremo kožu. Koža je lagana za održavanje, a odaberete li crnu boju nećete pogriješiti jer će se odlično uklopiti s bilo kojim interijerom, dok malo boje možete dodati pomoću ukrasnih jastučića koji će cijeloj sobi dati zaokružen i topao izgled kakav ste oduvijek željeli.

Upravo vam iz tog razloga samo u Večernjakovim subotnjim magazinima donosimo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti Palladio trosjed u crnoj Indy black koži u vrijednosti 15.060 kuna.

Kauč može biti vaš uz samo malo sreće, a sve što trebati napraviti je već u subotu kupiti magazin Living za samo 7 kuna uz Večernji list te izrezati i poslati nagradni kupon.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je poslati samo jedan kupon. Ipak, što više kupona pošaljete veće su šanse za osvajanje nagrade. Osim toga, možete osvojiti i jednu od čak tri pretplate na Večernjakove subotnje magazine.

Prvi kupon potražite u magazinu Living 2.7., stoga u subotu požurite na kiosk po svoj primjerak. Ostale kupone potražite u preostalim Večernjakovim magazinima isključivo subotom za samo 7 kuna uz Večernji list.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije