Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mišo je samo jedan, Mišo je kralj'

Ova fotomontaža je hit! I ministar Miro Kovač na Facebooku priznao da ga je zabavila

miro kovač fotomontaža
Foto: Facebook
1/2
09.09.2016.
u 11:16

Dizanje atmosfere ministra Mire Kovača u Splitu oduševilo je simpatizere stranke

Na predizbornom skupu HDZ-a u Splitu u srijedu vladalo je opće oduševljenje. Brojni simpatizeri okupili su se ispred bine na Rivi.

Ministra Miru Kovača također je atmosfera podigla i preuzeo je ulogu glavnog animatora. I sam Kovač na svom Facebooku napisao je da je atmosfera bila veličanstvena i da ga je ponijelo. 

– Ajmo, ajmo, ajmo...Pobjeda, pobjeda! – vikao je Kovač.

Ministar Kovač svojim energičnim nastupom postao je i tema većine medija. Danas se Miro Kovač oglasio novim statusom na Facebooku gdje komentira fotomontažu koja ga je, čini se, dobro zabavila.

Fotomontažu gdje je prikazan kao legendarni pjevač Mišo Kovač, ministar Kovač popratio je statusom: "Mišo je samo jedan, Mišo je kralj. Hvala Vam na kreativnosti! :)".

> > Ministra Kovača još niste vidjeli u ovakvom izdanju. Pogledajte kako je dizao atmosferu na splitskoj Rivi

Komentara 7

MO
mobitel20
12:49 09.09.2016.

Miro Kovac je sjajan covjek. Najobrazovaniji diplomat. Jako zanimljiva tema doktorata na najprestiznijem francuskom sveucilistu. A uz to, doista nepatvoreni domoljub. Jako je simpaticno da barem ponekad moze "iskociti" iz obvezne ustogoljene diplomatske koze. I fotomontaza je cool ! A vikao je "prcajuci" tako orjunaske placenike od kojih su svi manje istinska Torca od najmanje pola okupljenih na doista velikom skupu HDZa na Rivi.

DU
Deleted user
13:37 09.09.2016.

dosjetka za 5,

RI
rijecanin84
17:53 09.09.2016.

Čovjek malo popio...pa što, neka je. Tko pije zlo ne misli. Za razliku od Milovanovica koji bez alkohola luduje kao manit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije