Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARODNA KOALICIJA

Milanović na kavi s Mesićem: 'Bio je u zatvoru za Hrvatsku, ali za desnicu će uvijek biti negativan'

Stjepan Mesić i Zoran Milanović popili su kavu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
30.08.2016.
u 12:40

"Čovjek je dva puta izabran za hrvatskog predsjednika. Je li to slučajno? Nije slučajno"

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je u popularnom kafiću Charlie u središtu Zagreba popio s bivšim predsjednikom države i kandidatom Narodne koalicije Stjepanom Mesićem.

Nakon kave, koju je platio Mesić, Milanović je novinarima kazao da to nije njihov prvi ni zadnji sastanak, pišu 24 sata.

– Mi stalno razgovaramo. On ima iskustvo u izvršnoj vlasti, ima i godine već, bio je u zatvoru za Hrvatsku, ali on će za desnicu uvijek biti jedna fiksirana negativna pojava. Čovjek je dva puta izabran za hrvatskog predsjednika. Je li to slučajno? Nije slučajno – komentirao je Milanović sastanak.

>> Milanović: Moji suradnici da su ubijali za Udbu? Neka Kujundžić kaže koji su to ljudi i tko su im roditelji

>> Mesić i Manolić snimljeni na kavi. Što se sve može čuti u tom razgovoru?

Komentara 29

MA
Manolo46
14:30 30.08.2016.

Mesić nije bio u zatvoru "za Hrvatsku" nego zbog privrednog kriminala. To je i sam Mesić priznao na beogradskoj televiziji. Ja nisam nikakav desničar ali Mesić je za mene negativac zato jer je lažno svjedočio protiv Hrvatske, zato jer je nezakonito dilao dokumente i montirao optužnicu protiv generala Gotovine, zato jer je nakon oslobođajuće presude Gotovini i Markaču preko svoje i Lončarove udruge I-fimes pokrenuo hajku na suca Merona koja je kulimirala pismom suca Harhoffa a što je posredno dovelo do oslobađajuće presude Vojislavu Šešelju itd. Dakle, nije mu dosta što je namontirao procese Gotovini i Praljku nego je doveo i do oslobađajuće presude Šešelju. O tome kako je pokušao izvesti državni udar 1994. godine, pa o tome kako je u suradnji s ruskim Mečeljom izvlačio novac iz Željezare Sisak koju je uništio, o tome kako je u suradnji s Ostojićem i Lučinom preko Daimlera nabavljao vatrogasne kamione, o tome kako je gubio čekove, pobjeđivao 10. travnja, kupovao stanove i garaže u podsljemenskoj zoni, o tome kako je zlorabio položaj i ovlasti nazivajući Marinca i Šestaka u Podravku i tjerao ih da guraju na desetke milijuna kuna njegovom prijatelju Srđanu Mladiniću u SMS i još cijelom nizu kaznenih djela ovdje ne bih, jer bi to potrajalo. O njegovim zločinima i izdajama ne bi se mogla napisati samo knjiga, nego čitava knjižnica koja bi bila pet puta veća od one aleksandrijske...

Avatar NikadRobom
NikadRobom
13:04 30.08.2016.

Jednom UDBAS,uvijek UDBAS.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
13:04 30.08.2016.

Šarlatan, vjerojatno je po zadatku UDBE tamo špijunirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije