Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domoljubna koalicija:

Plenković i Milanović su ista škola – kumrovečka!

domovinska koalicija
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
26.08.2016.
u 12:21

'Kameleone naših dana teško ćemo raspoznati, pa se nemojte iznenaditi ako Andreja Plenkovića sretnete u Srbu, a Milanovića na koncertu Thompsona u Čavoglavama!'

Nakon što je neki dan ponosno objavio „Urbi et Orbi“ da mu je djed bio ustaša u Drugom svjetskom ratu, pitamo se gdje je kraj neprikladnom i neprimjerenom podilaženju Zorana Milanovića svjetonazorski različitim skupinama kako bi se domogao vlasti – navodi u svom priopćenju predsjednik Izbornog stožera Domovinske koalicije Pero Ćorić.

HSP AS i ostale članice Domovinske koalicije ovim su putem izrazili zabrinutost, kako kažu, novom bujicom radikalnih stavova 'ultranacionalista' Zorana Milanovića. Ističu kako je "dogovorna demokracija" termin koji oni koriste, a postat će sinonim za razdoblje prije velike koalicije HDZ – SDP koja Hrvatskoj ne donosi ništa dobroga.

- Kameleone naših dana teško ćemo raspoznati, pa se nemojte iznenaditi ako Andreja Plenkovića sretnete u Srbu, a Milanovića na koncertu Thompsona u Čavoglavama! Kako bi rekla Jadranka Kosor, "svi ti dečki su moja škola“. Jesu, ali kumrovečka! - kažu u Domoljubnoj koaliciji.

>> Komšić: Milanović je glasno kazao što većina misli

Komentara 14

OS
osica
13:08 26.08.2016.

"Ni vi nas više ničim ne možete iznenaditi , kao ni Milanović." Plenkovića želimo tek upoznati. Mnogi će mu dati šansu, jer je ovoga svega već zbilja dosta. "Mislim da meni nitko nije bio ustaša" bar mi nisu rekli jerer ser o tome nije smijelo govoriti u Yugi, da ne završiš na Goli. Što da radim, umrli su a nismo bili tako važni ali branili su svoju domovinu srcem , životom uvijek i zauvijek bi. Svi svi koji trčite za foteljama niste vrijedni našeg glasa. Sjtim se jedne izjave Milanovića otprilike " i da ništa ne radimo nešto bi se događalo" . Najžešći ste u borbi za vaše dobro, za vaše gu...... kada to ovaj narod shvati, kad vas nakon izbora "počne hvatatti za ja...." onda će se nešto promijeniti u Hrvatskoj. Vode nas "de bele , pok va....e face. Od izbora do izbora ih ne možeš prepoznati koliko su im obrazi me .nati, a koža kao džon." Vidim onog " živog " nezavršenog i dosta mi je šest mjeseci i " nemreš ga prepoznati" .

Avatar johny21
johny21
12:36 26.08.2016.

Šta sad ovaj gruva? Prije davanja izjava valjalo bi se i otrijezniti...

FR
Franchescha
13:06 26.08.2016.

Svjestan je Čorić da ostaje bez fotelje pa su mu svi krivi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije