Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik SDP-a

VIDEO Milanović nakon objave tajnih snimki: Neću više kritizirati Vučića i Nikolića

Zoran Milanović
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
25.08.2016.
u 19:40

Kazao je da ga sada HDZ napada jer je kritizirao Aleksandra Vučića i Tomu Nikolića.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović na skupu Narodne koalicije u Zadru neizravno se osvrnuo na sadržaj tajnih snimki s predstavnicima branitelja. 

Kazao je da ga sada HDZ napada jer je kritizirao Aleksandra Vučića i Tomu Nikolića. – S obzirom na to da nisam vidio da su oni na njihovim listama, bit ću toliko obziran pa ih više neću kritizirati – rekao je Milanović te dodao da ih je kritizirao zato što rade štetu Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima.

– Ako to HDZ može riješiti u ovih nekoliko tjedana na osovini Pantovčak, HDZ i radikalna stranka u Beogradu, dobro. Ako ne, riješit ćemo mi, ja, moji prijatelji, kolege, branitelji jer nam je hrvatski interes na srcu, ali i u glavi, a to nije isto – rekao je Milanović.

>>Milanović: Žele nas posvađati sa susjedima, naši protivnici žele tenzije i huškanje

>>Pupovac: Milanović za šaku glasova druge proglašava šakom jada, to je ozbiljan indikator bijede

Komentara 87

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:48 25.08.2016.

Cirkus bez kraja i konca.

EB
eto_bas_zato
07:37 26.08.2016.

To su Milanovićevi partneri preko kojih on, svojom promjenjenom retorikom prema njima, pokušava ugrabiti koji glas. Preočit si Zoka, nećeš proći.

Avatar johny21
johny21
06:59 26.08.2016.

Zoki je najpametnije kada šuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije