Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franko Vidović:

'Ja sam organizirao sastanak Milanovića i branitelja. Pretpostavljam tko je snimao'

Franko Vidović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
26.08.2016.
u 18:53

– Zamolio sam Milanovića da ih primi i mislim da ni u čemu nije pogriješio. Sve što je rekao, sve to stoji. Na takvim sastancima komuniciramo malo drukčije nego tu u studiju – objašnjava Vidović.

SDP-ovac Franko Vidović, koji je organizirao sastanak predstavnika branitelja i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića s kojeg su "iscurile" tajno snimljene snimke, kaže kako pretpostavlja tko je sastanak snimio. 

– Ja pretpostavljam tko je snimao, ali neka to riješe između sebe. Gospodin (Dražimir op. a.) Jukić više o tome zna od mene – kazao je Vidović za televiziju N1 te dodao su od SDP-ovaca na sastanku s braniteljima bili Milanović, Ante Kotromanović i on. 

Na pitanje je li saznao tko je razgovor snimio, Vidović je kazao da je "to manje bitno".

– Bitan je način na koji je to napravljeno, a to je nisko i podlo. Oni su predstavnici elitnih gardijskih brigada i mislim da je dobar dio pripadnika tih brigada zgrožen ovakvim postupkom – rekao je Vidović. 

Vidović na pitanje o Milanovićevoj retorici kaže kako misli da je to bio "neformalan sastanak".

– Organizirao sam ga ja osobno, u svoje ime. Zamolio sam Milanovića da ih primi i mislim da ni u čemu nije pogriješio. Sve što je rekao, sve to stoji. Na takvim sastancima komuniciramo malo drukčije nego tu u studiju – objašnjava Vidović.

>>'Milanović nije napravio ništa da zaštiti hrvatske branitelje'

>>'Milanović je sramota za Hrvatsku, takav čovjek ne bi smio biti premijer'

Komentara 56

SP
Spezispezi
19:35 26.08.2016.

Prije 2 dana ste javili da znate da vas snimaju i da ste se smijali tome, a danas nakon svega samo PRETPOSTAVLJATE. Otkud takav nagli zaborav ?!!!

FD
franjo.durinic
19:08 26.08.2016.

Kaj ste razgovarali o migovima?koga vi predstavljte

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
18:59 26.08.2016.

Tu losu predstavu je vjerojatno snimao Ranko Ostojic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije