Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SDP-U

Bernardić: Zastupam terensku socijaldemokraciju, a ne salonsku socijaldemokraciju

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.09.2016.
u 23:15

"SDP mora postati moderna, progresivna i pobjednička stranka"

– Svakodnevno me zovu članice i članovi SDP-a zabrinuti za budućnost SDP-a. Kao čovjek koji je odrastao u SDP-u, imam odgovornost za budućnost te stranke, stoga sam se odlučio kandidirati i vratiti SDP na vlast u Hrvatskoj, vratiti ga na vrh – rekao je danas u Dnevniku HRT-a Davor Bernardić, koji je najavio kandidaturu za šefa SDP-a.

Rekao je da SDP mora postati moderna, progresivna i pobjednička stranka.

– Članice i članovi stranke moraju moći dati svoj doprinos u tom SDP-u jer više od 37.000 ljudi u SDP-u nepresušan su bunar kreativnosti i ideja, znanja i kvalitete koju Hrvatska treba i može iskoristiti. Hrvatska je jedna od najljepših država na svijetu i može mnogo bolje. Nemam klasičan stožer. Moj stožer je u svakoj općini, u svakom gradu, u cijeloj Hrvatskoj, na terenu – jer ja zastupam terensku socijaldemokraciju, a ne salonsku socijaldemokraciju. Cilj nam je otići u svako hrvatsko mjesto, vratiti povjerenje svih hrvatskih građana, okupiti sve socijaldemokratske snage u društvu i za to imam puno energije i usudio bih se reći i znanja, ali i mladosti i iskustva i okružit ću se mudrim ljudima. Važno je da SDP izabere promjenu. Pravu promjenu, a ne lažnu promjenu – rekao je Bernardić, koji je i potvrdio da će se kandidirati za gradonačelnika Zagreba.

>> I Davor Bernardić istaknuo kandidaturu, a Milanović poručio: Isprike onima koje sam možda uvrijedio

Komentara 18

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:54 25.09.2016.

Zastupa terensku socijaldemokraciju trošeći njihove pare, hudini je nula za ovog....

PO
portugisac
11:05 25.09.2016.

Nadam se da će moj komentar proči. Dragi Bernardiču vi će te i dalje zastupati samo SKH jer ste slijednici toga. Uzeli ste sva sredstva od SKH, nekretnine pa čak i Arhivu što bi trebalo pripasti državi, a pogotovo uzeli ste kompletnu ideologiju SKH. Ako hoćete socijal demokratsku stranku onda se morate ograditi od onih koji su napustili sjednicu 30.05.1990 kada se proglašavala Neovisnost Hrvatske. Morate se ograditi od zločinca Tita, Jugoslavije, Regiona. Morate arhivu SKH predati Hrvatskoj državi. Kada to sprovedete biti će te socijaldemokratska stranka a ovako ostajete samo partija slijednica SKH.

TH
than
23:10 25.09.2016.

Kao sto rekoh bolje da si se bavio onime sto si diplomirao i gdje si nagrade osvajao, jer Bernardicu moj nemas pojma o politici i kako te vozaju. Nazalost za tebe. Nisi nastavio dalje, nemas reference i sada pokusavas tu u politici. Objektivno ne znam cemu glasati za tebe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije