Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojko Obersnel

Žao mi je, ali Linić je izabrao konkurirati SDP-u

17.06.2013., Rijeka - Vojko Obersnel, gradonacelnik grada Rijeke.  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletić/Pixsell
09.10.2015.
u 22:15

Obersnel je kazao da su za kandidacijsku listu za 8. izbornu jedinicu na skorim parlamentarnim izborima predsjedniku stranke predložili osam imena

Predsjednik riječkog Gradskog odbora SDP-a i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel odgovorio je na kritike koje radu Vlade upućuje HDZ rekavši da je ta stranka bila na vlasti u državi osam godina i da su mogli mnogo toga napraviti, ali nisu znali ili mogli. – Ova vlada napravila je mnogo dobroga, a učinila bi i više da je zatekla pripremljenije projekte – rekao je.

Obersnel je kazao da su za kandidacijsku listu za 8. izbornu jedinicu na skorim parlamentarnim izborima predsjedniku stranke predložili osam imena te da će u konačnici o kandidatima odlučiti predsjednik i Glavni odbor. O kandidacijskoj listi stranke Naprijed Hrvatska na kojoj će kao nezavisni kandidat biti Slavko Linić Obersnel je kazao: – Žao mi je što ćemo kao jednog od konkurenta imati Linića, ali to je bio njegov odabir.

>> Linić: Banke i bankari najodgovorniji su za dužničku krizu, tu nema dvojbe

Komentara 15

OS
osica
22:22 09.10.2015.

Obi, raspali ste se.

UI
Uvijek_iskreno
23:51 09.10.2015.

Raspala se partija, na svu srecu po Hrvate.

BA
barbaizamerike
23:15 09.10.2015.

U 8 izbor no jedinica svada jedni da se Milanovic smjeni orije izbora a drugi pislije izbora jedni da Milanovica zamjeni Komadina a drugi za Piculu Katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije