Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Vjerujete li optužbi Bože Petrova ili odgovoru Zorana Milanovića?

Petrov Milanović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
22.12.2015.
u 16:57

Božo Petrov je u ime Mosta objavio da je prekinuo razgovore s koalicijom Hrvatska raste, a kao razlog je naveo da su SDP-ovci zvali zastupnike Mosta da daju podršku Milanoviću kao mandataru

Božo Petrov je u ime Mosta objavio da je prekinuo razgovore s koalicijom Hrvatska raste, a kao razlog je naveo da su SDP-ovci zvali zastupnike Mosta da daju podršku Milanoviću kao mandataru, u trenutku dok su trajali pregovori. Zoran Milanović je opovrgnuo te navode.

>>U anketi ispod teksta pitamo vas vjerujete li u optužbu Bože Petrova ili odgovor Zorana Milanovića 

– Oni zovu naše članove da daju podršku Zoranu Milanoviću za mandatara. Dosta je toga, više s njima nećemo raditi – rekao je Božo Petrov. – Prekidamo pregovore s koalicijom Hrvatska raste jer je istovremeno dok su pregovarali s nama, vodstvo te iste koalicije, tijekom zadnjih 48 sati pokušavalo ponovno vrbovati naše pojedinačne zastupnike i na taj način definitivno razbiti Most – objavio je MOST u priopćenju. 

Zoran Milanović je na konferenciji za novinare danas kazao da navodi Bože Petrova nisu točni.  – Jučer navečer mi smo s Mostom završili razgovore u kojima smo praktično sve finalizirali. Kad kažem sve, tu je puno svjedoka, to znači da smo se dogovorili oko raspodjele svih ministarstva i pristali na sve zahtjeve Mosta – sedam ministarstva, a osam su tražili. Ministarstvo unutarnjih poslova, pravosuđe, uprava, poljoprivreda, zaštita okoliša, gospodarstvo i promet i infrastruktura, uz to da je premijer Božo Petrov. Naša podrška je bila stvarna i iskrena te materijalna – kazao je Milanović.

– Postavlja se logičko pitanje koga bismo uopće zvali u takvoj situaciji. Možda da ponudimo još pet ministarstava ili da izađemo iz Vlade potpuno i da ih podržavamo iz Sabora. Dakle, ta priča nema baš nikakve logike, priče da je netko nekoga zvao i netko na nekoga vršio pritisak, za što? Da pristanemo na sve što je traženo. Ja bih volio da se ljudi iz Mosta izjasne na koga je vršen pritisak – dodao je. 

Komentara 228

DB
darijo.borovec.5
17:17 22.12.2015.

komunisti su lagali 70 godina,zašto bi sada bilo drugačije

Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
18:51 22.12.2015.

nema me ovdje mjesecima, nekako, ne volim biti u okruženju bez argumentacija, isprazni komentari su nezanimljivi. No sad me ponukalo komentiranje nekolicije vidno nastrojenih lijevoj opciji sdp-a. Drugovi, budite istih kriterija za sve. Ja sam, iako nemam veze sa politikom,m, znala da Zoran Milanović igra prljavo. A tek da sve znamo! Doći će i to vrijeme. Pa on je i curu na kopirki na Iblerovom "uposlio" na jednom portalu. Koliko vas ovdje komentira sa Iblerovog ili iz mjesnih odbora sdp-a?

GI
gilesfra007
17:55 22.12.2015.

Ja bih provjerio telefone onih MOSTovaca koji tvrde da su ih navodno iz SDPa nazivali. Nema nista jednostavnijeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije