Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija pantovčaka

Zoran Milanović nije pokazao potpise potpore na konzultacijama s predsjednicom

kolinda grabar kitarović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
27.11.2015.
u 14:58

U tih 5 minuta koliko su trajale konzultacije nitko se nije uvjerio da je Milanović u tom fasciklu imao potpise potpore.

Iz Ureda predsjednice reagirali su na izjavu tehničkog premijera Zorana Milanovića u kojoj je rekao da je predsjednici pokazao listu sa 66 potpisa potpore.

To, saznajemo na Pantovčaku, nije istina. Milanović je sa sobom nosio fascikl crne boje i tijekom razgovora ga je držao ispred sebe na stolu. On je rekao da posjeduje 66 potpisa, međutim, te potpise nije dao na uvid predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

U tih 5 minuta koliko su trajale konzultacije, nitko se nije uvjerio da je Milanović u tom fasciklu imao potpise potpore. 

Milanović je danas na konferenciji za medije kazao da je predsjednici pokazao 66 potpisa. – Sve je jasno, mi imamo 66 potpisa, odnosno imam ih ja za kandidata mandatara – rekao je Milanović.  

>> 'Nitko nema potporu dovoljno zastupnika. Prvo zasjedanje Sabora bit će 3.12., a drugi krug konzultacija 7.12.'

Komentara 160

Avatar Zoran.Milanovic
Zoran.Milanovic
15:08 27.11.2015.

Zoki nema ni 56 potpisa svoje koalicije, a ostalo je pokušaj medijske prijevare. Dolje Zoki i režimski mediji !

BU
Bulaba
15:08 27.11.2015.

Pa potpisi su u njegovoj glavi, sve je u njegovoj glavi, što vi trabunjate.

UM
umnjak
15:04 27.11.2015.

Bravo predsjednice! Dosta bahatosti i nekulture!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije