Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić Vaso

Sastavit ćemo reformsku Vladu. Birat ćemo najsposobnije, najodgovornije i najmoralnije

Milijan Brkić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
23.12.2015.
u 09:19

Kaže i da je vrijeme bahatosti, neodgovornosti i bezobzirnosti prošlost

Nakon što je sinoć obratom postignut dogovor između Mosta i Domoljubne koalicije, Milijan Brkić Vaso oglasio se na Facebooku.

Obratio se prijateljima i najavio da će "HDZ i Domoljubna koalicija zajedno s Mostom sastaviti reformsku hrvatsku Vladu pred kojom je težak i odgovoran posao".

Napisao je i da žele vratiti povjerenje naroda, svih građana u državne institucije i politiku te da moraju zaštiti Hrvatsku i sačuvati je za svoju djecu i buduće generacije. Vratit će i dostojanstvo i poštovanje "hrvatskim braniteljima, hrvatskim obiteljima, našoj Crkvi i našim tradicionalnim vrijednostima, koji su u proteklom periodu bili nemilosrdno napadani i ranjavani."

Priznao je da nisu sveti ni bezgrešni, ali da su u najtežim vremenima pokazali spremnost za žrtvu, čak i vlastitih života.

Brkić je napismeno izrekao da će "inzistirati da se na odgovorna mjesta imenuju oni koji će na najbolji način služiti našim ljudima i našoj državi. Birat ćemo najsposobnije, najodgovornije i najmoralnije. Zajedno s građanima pratit ćemo njihov rad i ponašanje."

Kaže i da je vrijeme bahatosti, neodgovornosti i bezobzirnosti prošlost. Smatra da je nužno zaustaviti iseljavanje djece te da treba ukloniti bodljikavu žicu s naših zapadnih granica.

Moramo uspostaviti suradnju i obnoviti dobrosusjedske odnose s našim sunarodnjacima u BiH, susjednim zemljama i s našim iseljeništvom. Oni su naša dragocjenost i naš oslonac kojeg su se neki iz sebičnih ideoloških razloga odrekli.

Moramo provesti reforme koje će osigurati stabilnost našoj Domovini i blagostanje našem narodu. Molimo za to Božju pomoć, za mudrost, skromnost i poniznost u služenju te podršku čitavog našeg naroda.

 

[ ZAJEDNO NA PUTU ZA PONOSNU I JAKU HRVATSKU ]Dragi prijatelji, nakon teških i višetjednih pregovora, HDZ i Domoljubna...

Posted by Milijan Brkić on Tuesday, December 22, 2015

 >> Tri zastupnika našeg kluba dali su potpise Tomislavu Karamarku

Komentara 207

KU
KusenBembo
09:59 23.12.2015.

..... Najvece zlo koje je hrvatsku moglo snaci jeste savez komunista koji je svoje postojanje nastavio kroz HDZ, koji je sastavljen od biših ageneta udba-e, komunjarskih cinovnika, kos-ovaca i na celu general major JNA.

Avatar slaven0
slaven0
12:22 23.12.2015.

this is going to be fun :)

BA
Balkanije
09:50 23.12.2015.

Hercegovci opet vladaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije