Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEFICA ZADARSKOG SDP-A

Sabina Glasovac: Karamarku je 9. izborna jedinica smokvin list

Sabina Glasovac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
21.10.2015.
u 11:25

"HDZ nam na prva tri mjesta nudi troje Ćaćine dice, bivše Sanaderove ministre i na prvom mjestu Tomislava Karamarka koji je pobjegao od sučeljavanja"

– Nadamo se fer kampanji u devetoj izbornoj jedinici, ali očekujem prljavu kampanju punu obmana i laži  – rekla je Sabina Glasovac, predsjednica zadarskog SDP-a na predstavljanju zadarskih SDP-ovaca na liste koalicije Hrvatska raste za devetu izbornu jedinicu.

– HDZ nam na prva tri mjesta nudi troje Ćaćine dice, bivše Sanaderove ministre i na prvom mjestu Tomislava Karamarka koji je pobjegao od sučeljavanja s Zoranom Milanovićem. Karamarku je deveta izborna jedinica smokvin list i tu se skrio od sučeljavanja sa Zoranom Milanovićem. Ako se nije sa Zoranom Milanovićem suočio u 1. izbornoj jedinici, mi ga čekamo na sučeljavanju u devetoj izbornoj jedinici – rekla je Sabina Glasovac.

>> Zoran Milanović: Kad vidim da Slovenci počnu graditi zid, mi ćemo ga sagraditi dvostruko brže. To nije rješenje

>> Karamarko: Ne tucite se za liste, rezat ću plaće u Saboru i ministrima!

Komentara 23

ST
Starotopoljanin
12:24 21.10.2015.

Ovoj bi trebali staviti smokvin list umjesto na p...unalijepiti na usta da ne kaki po direktivi joj sefa.svi esprdejci kao papagaji jedan za drugim pricaju kao o gospodarstvu,a oni se brinu kako ce Karamarko pobjediti,nesposobnjakovice.

PO
potrebi
12:01 21.10.2015.

Apsurd. Sdpenjare se boje prljave kampanje pune obmani i laži. A svaki dan lažu i obmanjuju o nakakvome rastu. I nije ih ni sram. Gonite se više u tri pm.

Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
12:35 21.10.2015.

Vidljiva je spolna agresija prema Karamarku od strane SDP-a i dotične individue. Očito je sve učila od vrle SDP zadarske englištinke Ingrid. Sabinica ne gleda se tijelo nego se treba ponuditi i Program. Karamarko svoj dokazo - dobio neki dan kćer - a koliko djece imaš ti po SDP-ovoj natalitetnoj politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije