Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'...drugo pakovanje'

Tomašić nepristojnom izrekom usporedila Karamarkovu i Milanovićevu koaliciju

Ruža Tomašić
Foto: Screenshot/HRT
14.12.2015.
u 10:22

Na pitanje o njezinu mišljenju kojoj koaliciji bi se trebao prikloniti Most u pregovorima za formiranje Vlade, predsjednica Hrvatske konzervativne stranke je kazala: Ima jedna izreka, samo ne mogu je baš sada reći

Hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić nepristojnom je izrekom, u emisiji Studio 4 HRT-a, usporedila koaliciju Hrvatska raste, koju predvodi Zoran Milanović i Domoljubnu koaliciju na čelu s Tomislavom Karamarkom.

Na pitanje o njezinu mišljenju kojoj koaliciji bi se trebao prikloniti Most u pregovorima za formiranje Vlade, predsjednica Hrvatske konzervativne stranke je kazala: – Ima jedna izreka, samo ne mogu je baš sada reći. 

– Isto..., drugo pakovanje – rekla je Tomašić kroz smijeh. Komentirajući pregovore Domoljubne koalicije, koalicije Hrvatska raste i Mosta, kazala je da se Most konačno odlučiti s kim će ići.

– Most neka koalira s kim god hoće, samo neka konačno preuzme odgovornost. Jer njihovi se glasovi broje. Nijedna Vlada ne može bez njih i oni mogu biti taj korektiv bilo kojoj Vladi. Neka se konačno odluče pa da krenemo raditi – kazala je Tomašić. 

Zanimljivo je da je Ruža Tomašić u Europski parlament ušla s liste Domoljubne koalicije prije nego je napustila HSP AS i prešla u HKS, a sada su joj bivši partneri iz Domoljubne koalicije jednaki onima iz koalicije Hrvatska raste

Cijelu snimku razgovora pogledajte OVDJE 

>>Odgovor Domoljubne koalicije Mostu: HDZ za nestranačkog premijera

>>'SDP je tražio potporu za većinu u Saboru, a HDZ potpise za formiranje Vlade'

Komentara 128

Avatar HRVATsMOZGOM
HRVATsMOZGOM
10:42 14.12.2015.

A VL kao slučajno stavio njenu "normalnu" fotografiju . Ruža je rekla istinu

DU
Deleted user
11:18 14.12.2015.

Vidim mnogi su uvrijeđeni izjavom Ruže Tomašić. Ti isti nisu uvrijeđeni jer su te dvije stranke dovele Hrvatsku u propast opljačkana i uništena to je uredu. Možda st vi trebali umjesto Srba na trakotre pa pravac dno Drine!

BA
balic
11:30 14.12.2015.

Ma sta interesantno, sve prirodno.Dok si u istom drustvu ne podmeces nogu tamo si iz jednog interesa,fotelje.Kad odes uzmes si pravo na kritiku, iskrena je makar u jednom, kad kaze da su jedni i drugi isto.puno blabla bla, u bitii fotelja najvaznija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije