Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radimir Čačić:

'Država nije igračka ni vrtić za vježbanje'

Radimir Čačić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
13.10.2015.
u 18:08

Čačić je izjavio da koalicija Uspješna Hrvatska očekuje osvajanje od pet do deset mandata na parlamentarnim izborima

Koalicija Uspješna Hrvatska očekuje na parlamentarnim izborima osvajanje od pet do deset saborskih mandata – kazao je u Rijeci čelnik Reformista Radimir Čačić dodajući da su vodeći ljudi koalicije spremni suočiti se s problemima i ponuditi rješenja.

Rekavši da država nije igračka ni dječji vrtić za vježbanje, Čačić je poručio da se voditi državu ne može nakon "dimenzije mjesnog odbora".

Upitan o mogućnostima poslijeizbornog koaliranja, predsjednik Reformista kazao je kako koalicija Uspješna Hrvatska nema razloga misliti "o njima, ali oni imaju razloga razmišljati o nama".

>> Kosor i Čačić potpisali sporazum, Kosor prva na listi u petoj izbornoj jedinici

>> Čačić: Za projekt Zagreb na Savi sve je spremno osim Vlade

Komentara 25

PI
pismeni
19:11 13.10.2015.

G. Čačiću, Vaši genijalni potezi u vladi Zorana Milanovića bili su povečenje cijene električne energije, povečanje cijene plina, povečanje trošarine na goriva, povečanje PDV-ea na 25%, povečanje cestarine, povečanje .....! Vaši poduzetnički poduhvati su: Coning 300.00.000,00 kuna duga, Građevinksa tvrtkaa Zagorje u stečaj zbog genijalnog poslovnog poteza izgradnje stanbenih jedinica u izraelu, nikad izgrađeni starački dom u Dubrovniku, škola u Zadru i nepregledne bale smeća na ulazu u "VAŠ" Varaždin.

SL
sly7
18:40 13.10.2015.

5 do 10 mandata??? kako su neki samouvjereni, to je strašno! pa gori ste od hns-a, a oni su već odavno na marginama!

Avatar juricamesko
juricamesko
18:20 13.10.2015.

tako je Ratko ja mislio da si se nakon Valture uhvatio slikanja dosta si se igrao i vježbao na nama. da se ponovo uhvatiš Coninga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije