Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnik SDSS-a

Mirko Rašković: Poručili su mi da će mi skinuti glavu

Mirko Rašković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
27.11.2015.
u 15:35

Nakon što smo nazivali u nekoliko navrata Mirka Raškovića on nam se javio na telefon i na upit je li pri telefonu Rašković, glas nam je rekao: ''Možda jesam, a možda i nisam'' i poklopio slušalicu

Poručili su mi da će mi skinuti glavu, ne iz redova hrvatskog naroda, nego iz mojih stranačkih redova i zato sam tražio od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović zaštitu. Ovu izjavu portalu ŠibenikIN dao je Mirko Rašković, saborski zastupnik SDSS-a ujedno i šibensko-kninski dožupan koji se novinarima jučer požalio na pritiske i prijetnje, a koji nije, kako je bilo najavljeno iz SDSS-a, potpisao podršku Zoranu Milanoviću za premijera.

I predsjednika SDP-a Zorana Milanovića zanima, kako je rekao na konferenciji za novinare, tko mu je to prijetio, no Rašković kako je naveo šibenskom portalu ime nije htio otkriti ni predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

Nakon što smo u nekoliko navrata nazivali Mirka Raškovića on nam se javio na telefon, a na upit je li pri telefonu Rašković, glas nam je rekao: ''Možda jesam, a možda i nisam'' i poklopio slušalicu. Ponovne pozive je odbijao. 

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor nam je rekla kako policiji Rašković nije podnio prijavu. 

>> Stanimirović: Rašković je kontradiktoran, a nitko iz SDSS-a mu nije prijetio 

>> Zastupnik SDSS-a Mirko Rašković na posebnim konzultacijama s predsjednicom. 'Nisam dao potpis za Milanovića'

Komentara 85

BU
Bulaba
15:59 27.11.2015.

U normalnoj zemlji bi policija odmah privela Pupovca i Stanimirovića, no ovdje se to neće dogoditi, isto kao što se ništa nije dogodilo ni Stipici Milanoviću koji je po birtijama prijetio likvidacijom novinarima. Zaštićenoj pasmini se ništa ne događa u ovoj udboprčiji.

Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
15:55 27.11.2015.

Toliko o dobru i ZLU u dušama milanovića, stanimirovića, pupovca, pusića, vrdoljaka, grčića i sličnih spodoba. Poštene ljude na vlast, a ne SDP-ove komunjare kroz razne udruge i manjine.

RI
Rizlman
16:00 27.11.2015.

Kakvu mržnju samo siju ovi komunisti, ubijaju ljude, žive ih vezuju za krevete u ludnicama, premlaćuju, tuku invalide po crkvama, sad prijete čak i Srbima. To je to, nikad u životu nisam bio sigurniji u ispravnost svog glasa kao naa ovim izborima, jer srbokomunistima se treba oduprijeti svim silama, i treba stati na kraj ovom teroru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije