Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdili u stranci

Mirko Rašković istupio iz SDSS-a. Pupovac: Postoje indicije da je riječ o organiziranoj pljački mandata

Mirko Rašković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
30.11.2015.
u 15:24

– Htjeli smo ga upitati tko ga to pritišće, prijeti mu i ucjenjuje ga, no to sad nećemo biti u prilici jer je dao ostavku tijekom jutra. Mi ga u Kninu nismo htjeli isključiti iz stranke, nego vidjeti zbog čega je tako postupio i tko mu je prijetio i ucjenjivao ga – rekao je Vojislav Stanimirović

Mirko Rašković, izabrani saborski zastupnik SDSS-a, istupio je iz te stranke i dao ostavku. Potvrdili su to čelnici SDSS-a Vojislav Stanimirović i Milorad Pupovac u Kninu gdje su, kako su rekli, htjeli porazgovarati s Mirkom Raškovićem o razlozima zašto se nije pridržavao sporazuma o podršci SDSS-a koaliciji Hrvatska raste i zbog čega je tvrdio da je izložen pritiscima.

– Htjeli smo ga upitati tko ga to pritišće, prijeti mu i ucjenjuje ga, no to sad nećemo biti u prilici jer je dao ostavku tijekom jutra. Mi ga u Kninu nismo htjeli isključiti iz stranke, nego vidjeti zbog čega je tako postupio i tko mu je prijetio i ucjenjivao ga – rekao je Vojislav Stanimirović

Milorad Pupovac je rekao kako očekuje od Mirka Raškovića da vrati mandat koji je SDSS-ov. Dodao je da je Rašković u Kninu dobio nešto više od 2000 glasova, a u cijeloj Hrvatskoj oko 8000 glasova i to zahvaljujući SDSS-u, a ne njemu. 

Na upit jesu li točne informacije izišle u pojedinim medijima da je na Raškovića utjecao potpredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta, Milorad Pupovac je rekao kako dosad nije spominjao niti jedno ime i da još neće.

– Postoje ozbiljne indicije da je riječ o organiziranoj pljački SDSS-ova mandata i institucije države bi trebale to istražiti. Ako se to ne istraži i takve stvari ne raščiste, pitam se čemu su onda potrebni izbori – rekao je Milorad Pupovac. 

>> Mirko Rašković: Poručili su mi da će mi skinuti glavu 

>> Zastupnik SDSS-a Mirko Rašković na posebnim konzultacijama s predsjednicom. 'Nisam dao potpis za Milanovića'

Komentara 138

Avatar hr.granicar
hr.granicar
15:33 30.11.2015.

privest pupovca i sutirat ga iz hrvatske a bogami i onog stanimirovica

KA
KaNiDora
15:31 30.11.2015.

ma ko bi reko.. pošteni pupovac

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:40 30.11.2015.

Prijetite mu odsijecanjem glave, a sad se ko fol čudite što se neće s vama sastati. Inače je nevjerojatno da su i Pupovac i Stanimirović nakon takve bolesne prijetnje još na slobodi i da ih se čak pušta u blizinu osobe kojoj su prijetili likvidacijom. Pa nisu Pupovac i Stanimirović pudlice, nije Ovčara bila tako davno, znaju oni sve o likvidacijama nepoćudnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije