Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy:

'Suradnja s lijevom opcijom moguća je u Saboru'

Mirela Holy
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
13.10.2015.
u 18:00

Za zabranu smo prijeizbornih koalicija, rekla je Mirela Holy

Mirela Holy, koja je danas u Varaždinu predstavila listu ORaH-a za III. izbornu jedinicu, nije otklonila mogućnost suradnje s lijevom opcijom nakon izbora, ali samo u Hrvatskom saboru kao kontroloru izvršenja programa, ne i u Vladi. Takav scenarij moguć je ako o zastupnicima ORaH-a bude ovisilo raspisivanje novih izbora.

– Za zabranu smo prijeizbornih koalicija jer, ako u koaliciji imate stranke koje idu od desnice do ljevice, pitanje je kakav program možete ponuditi. To postaje gola grabež za fotelje – rekla je na konferenciji za medije.

>> Mirela Holy: Skup SDP-a me više podsjetio na skup HDZ-a

>> 'ORaH ne želi u vladu, već bi iz parlamenta kontrolirali poštuje li se program'

Komentara 27

OX
oxymoron
18:19 13.10.2015.

Gospodjo Holy, svaki dan drugacije priopcenje. Znajte da niste dorasli Milanovicevoj patologiji. Dobro je Kuljis za vas rekao da ste pocinili "samoubojstvo iz zasjede".

AM
ameris
18:28 13.10.2015.

Finili su Holy bali ! Treba prvo ući u Sabor a to je za Mirelicu svršena priča od trena kad je skakutala oko crvenih skuta druga Josipovića-Žao mi je..a moglo je dulje potrajati naše poznanstvo!

SI
signum88
18:27 13.10.2015.

Koji je ova faktor u životu danas a koji će tek biti za 30 dana ??? Ajde istrpit ćemo još to malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije