Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzultacije na Pantovčaku

Milanović odbio fotografiranje s predsjednicom

kolinda
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
26.11.2015.
u 20:01

Milanović je na poziv za fotografiranje samo odmahnuo rukom, što je predsjednica popratila slijeganjem ramena i smiješkom

Komentara 432

Avatar kravata
kravata
20:17 26.11.2015.

Evo odgovora skolovanog bjegunca ovako se skolovao dok su se drugi borili i ginuli.

Avatar juricamesko
juricamesko
20:19 26.11.2015.

kako čovjek postaje nemoralan,bahat bez osnovni normi pristojnog ponašanja kako prema pojedincu tako i prema institucijama svoje države.čovjek koji nema u sebi ni trunke kućnog odgoja,čovjek koji niti u školi nije naučio ponašanje bon-tona jer misli da to za njega ne vrijedi.čovjek koji svoju državu vidi kao slučajnu,a one koji su je stvorili ne može podnijeti jer mu smrde.čovjek koji prezire instituciju predsjednika države a htio bi voditi tu državu.to je slučajni premijer Zoran Milanović.

MA
marmars
20:17 26.11.2015.

Bio se malo smirio, ali vuk dlaku mijenja, a ćud ne! Ego je teška stvar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije