Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Karlovcu:

'Milanović je na odlasku, no zarobili su mu vlak i 40 policajaca, a on je zaratio s pola Europe'

tomislav karamarko, hdz
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/10
10.10.2015.
u 14:18

Poručio je kolegama da oni koji sa iskaznicom HDZ-a misle doći do boljeg matejalnog statusa, odmah napuste stranku jer nema tolerancije na korupciju

Samo HDZ i Domoljubna koalicija mogu izvući Hrvatsku s dna na koji je došla zahvaljujući Vladi Zorana Milanovića. Nije naparvio ništa, ispunio niti jedan plan, a premijer na odlasku 'zaratio' je i s pola Europe. Uostalom, kakav je to premijer i kakvi su mu to ministri kada im druga država 'otme' i zarobi vlak i 40 policajaca. Srećom, imamo pravu predsjednicu koja je izgladila i riješila slučaj s hrvatskim vlakom - poručio je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a u Karlovcu na predstavlanju programa 5+ Hrvatska.

Obrušio se na vladu Zorana Milanovića kojoj je na dušu stavio niz problema u kojima, po njemu, ostavlja Hrvatsku; od toga da je dug države svaki dan sve veći, broj zaposlenih je u padu, mladi odlaze iz države, a korupciju ne da nisu zaustavili, nego prednjače u njoj.

- U Hrvatskoj nema velikih investicija, iako su ga obećali, gospodarski rast nisu ostvarili, već su ga upropastili. Milanović 90-te godine naziva 'mračnim godinama' , za njega je Hrvatska vodila građanski rat i postala slučajna država, a u Vukovaru, simbolu ratnih stradanja, nasilno su uvodili ćirilicu, a branitelje nazivali sramotom. Tu agoniju, u kojoj  je svaki građanin zadužen za 77.000 kuna, a državni dug arste 450 kuna u sekundi, moramo zaustaviti - dodao je Karamarko.

Kazao je kako njihov plan 5+ ima odgovor na sva važna pitanja za Hrvatsku.

- Moramo ostvariti rast BDP-a za pet posto, iz EU fondova ćemo povući pet milijardi eura, za pet posto mora pasti brojka nezaposlenih, toliko će porasti i mirovine, a moramo napraviti i niz dodatnih mjera kako bismo pokrenuli investcije i gospodarstvo. To nam je naša ultimativna obveza , domovinski zavjet. Za to morao imati jake poduzetnike, dobro plaćene radnike, pošteni porezni sustav. Napravit ćemo i Pelješki most, napraviti niz drugih projekata. Osigurat ćemo i tisuću eura za svako novorođeno dijete, jer to je novac kojeg ima u proračunu. Pare se bacaju iz proračuna za svakakve udruge koje nikome ne koriste. To je svega 300 milijuna kuna - dodao je Karamarko.

Zahvalio je članovima stranke što su ostali uz HDZ u zadnje četiri godine kada je stranka nepravedno optuživana, sotonizirana kao kriminalna stranka  sklona korupciji.

- Vrhovnu je sud skinuo ljagu sa stranke koja ne može i nije kriva za ponašanje pojedinaca. Nema toleracncije na korupciju, jer to je zlo dva puta HDZ bacilo na koljena, a time i čitavu Hrvatsku. Onome tko misli da će sa članskom iskaznicom do boljeg materijalnog statusa odmah kažem da mu je bolje da napusti HDZ - poručio je stranačkim kolegama Tomislav Karamarko.  

Na skupu je bio i Milijan Brkić, predstavnici stranaka Domoljubne koalicije, akademik Željko Reiner i niz drugih gostiju.

Damir Jelić, karlovački gradonačelnik i koordinator za 7. izbornu jedinicu, dodao je kako je SDP partija koja nema državotvornu crtu, te da je na HDZ-u da se više nikada ne iznevjeri dom i obitelj koju koalicija ima u imenu.

>> Karamarko: Vlada je od Hrvatske napravila pokvareni zub EU

Komentara 235

Avatar johny21
johny21
14:39 10.10.2015.

Što duže Zoka bude pokazivao svoje takozvane mišiće to gore po Hrvatsku!

Avatar johny21
johny21
14:37 10.10.2015.

Još malo i mičemo ove nesposobnjakoviće sa vlasti! Do pobjede!

Avatar juricamesko
juricamesko
14:33 10.10.2015.

držimo te za riječ budući premijeru i dajemo podršku ali isto ćemo vas kritizirati ako se budete ponašali kao ova peradarska koalicija. nećemo biti kao članovi SDP koji ne vide dalje od histerije svog velikoga vođe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije