Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjeren u pobjedu

Milan Bandić: Na izbore idem pobijediti, a ne sudjelovati

Milan Bandić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
13.10.2015.
u 20:10

Kojoj vodećoj političkoj opciji će se prikloniti Bandić nije htio otkriti, no uvjeren je da će s njegovom strankom pregovarati i Milanović i Karamarko

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić večeras je gostovao u Dnevniku Nove TV u kojem je govorio o predstojećim parlamentarnim izborima na koje izlazi sa 12 koalicijskih partnera.

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 najavio je da će u utorak predstaviti izborni program, kao i čelne ljude s kojima će surađivati. Otkrio je i da je jedan od njegovih glavnih koalicijskih partnera Ljubo Jurčić.

Bandić je spomenuo i glavne ciljeve programa s kojim planira pobijediti na izborima, a njegov adut je, kako najavljuje, povećanje plaće od 5-10%. Osim toga Bandić planira i ukinuti suvišna ministarstva kojih će biti ukupno 14. 

Na pitanje kojoj se vodećoj političkoj opciji namjerava prikloniti Bandić nije htio odgovoriti, no naglasio je da je uvjeren da će i Zoran Milanović i Tomislav Karamarko pregovarati s njegovom strankom.

Za svoju stranku Bandić kaže kako je to "jedina stranka koja će predstaviti program solidarnosti, ljude i rokove".

– Ja idem pobijediti na izbore, ne idem sudjelovati – kazao je Bandić. Na upit hoće li mu građani Zagreba zamjeriti jer odlazi s gradonačelničke funkcije, Bandić je kazao da neće jer je "gradonačelnik Zagreba danas, a gradonačelnik Hrvatske sutra".

>>Bandić: Odvoz otpada bit će jeftiniji i do 85%

>>Bandić: "Moja zamjenica PBZ INDOORS nije uvrstila u proračun"

Komentara 45

Avatar ivo587
ivo587
20:45 13.10.2015.

Čekaj , a nisi napravil žičaru, branimirovu i još neke projekte kak si obećal, ne možeš samo tako zbrisati sa mjesta gradonačelnika. Ak se nekaj dela onda treba i završiti posel kak spada.

Avatar mirica19
mirica19
20:45 13.10.2015.

Milane dragi, nije sad vrijeme za maštanje, daj budi realan. Jako ćeš mi se razočarati ako ovako nastaviš :/

Avatar mirica19
mirica19
20:45 13.10.2015.

Ne mogu svi biti premjer, tvoje je vrijeme prošlo, povuci se dostojanstveno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije