Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNICA RH

Kolinda Grabar-Kitarović donijela Odluku o sazivanju prvog zasjedanja Sabora 3. prosinca

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
27.11.2015.
u 14:07

Prvo zasjedanje bit će održano 3. prosinca u 10 sati

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović donijela je odluku o sazivanju prvog zasjedanja Sabora 3. prosinca, priopćili su iz njezina ureda.

"Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, nakon završenog prvog kruga konzultacija s predstavnicima političkih stranaka i saborskim zastupnicima, uključujući i zastupnike nacionalnih manjina izabranih u Hrvatskih sabor, na temelju odredbe članka 98. stavka 1. podstavka 1., a u svezi s odredbom članka 73. stavka 2. Ustava Republike Hrvatske i članka 5. stavka 1. Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, donijela je Odluku o sazivanju prvog zasjedanja Hrvatskog sabora, dana 3. prosinca 2015. godine u 10,00 sati u zgradi Hrvatskog sabora u Zagrebu", navodi se u priopćenju.

>> 'Nitko nema potporu dovoljno zastupnika. Prvo zasjedanje Sabora bit će 3.12., a drugi krug konzultacija 7.12.'

Komentara 14

DU
Deleted user
19:30 27.11.2015.

Super. Sabor počinje s radom 3. prosinca, a ako dođe do novih izbora, svi će zastupnci koji ne prođu na novim izborima , primata plaću još godinu dana. Oh, uhljebi dragi naši.

LA
Lavica7
20:08 27.11.2015.

Koliko ce se zdebljat do Bozica? Izgubila je kompas. Ne moze vise ni hodati u cipelama na petu. Ovo pisem za njeno dobro. Srce ce joj otkazat.

PE
petnaestica
21:29 27.11.2015.

imati će vremena svoga donatora Mamića posjetiti u zatvoru i skoknuti do mentora Sanadera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije