Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI ZID

Koalicija sa SDP-om ili HDZ-om? Sinčić: Postavit ćemo uvjete – maknite Bajića

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
13.10.2015.
u 23:55

Ne možemo očekivati od Bajića ili Cvitana, koji prikrivaju kriminal, da ćemo s njima ići naprijed, rekao je šef Živog zida

– Mi smo jedina opcija – rekao je danas predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić za RTL DirektSinčić je rekao da su za predstojeće parlamentarne izbore napravili program od pet bitnih stvari, a prva je reforma pravosuđa.

– Ne možemo očekivati od Bajića ili Cvitana, koji prikrivaju kriminal, da ćemo s njima ići naprijed. Njih imenuje i postavlja Sabor. Treba ih maknuti, staviti novi kadar – rekao je Sinčić.

Na pitanje s kim bi, kada bi morali birati, ušli u koaliciju, SDP-om ili HDZ-om, Sinčić je rekao da su to "dvije strane istog novčića".

– Mi ćemo postaviti svoje uvjete – dakle maknite Bajića, stavite mladog, neovisnog pravnika koji se ne usudi zamjeriti onima koji su uništili zemlju. Stavite novog guvernera narodne banke koji će paziti što rade banke (a ne da je ovo divlji zapad). Ja ne vjerujem da bi oni ikad pristali na ovo jer bi uništili svoje stranke i svoje biračko tijelo – rekao je Sinčić.

>> Prijedlog ministra Lalovca o švicarcima je jeftin predibzorni trik

Komentara 37

HR
hromcan
05:42 14.10.2015.

MSKNITE TOG ANATHISTA Bajić i Cvitan su zaslužili da ih se makne ali i SINČIĆ

BA
barbaizamerike
01:13 14.10.2015.

ANKETA : : Koje uvjete? slabo ce proci na izborima

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
06:58 14.10.2015.

Pazi ovog pa on misli da je veći vođa od Zoki muna, on bi sudio Sanaderu bez suda, obračunao se sa Bajicem i ko zna sto jos nece izmišljati sam da bude pametan propali vječni student. Ma on ce i sa crnim vragom samo da ne mora raditi i dalje studirati jer to mu je prilika života da završi faks

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije