Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Čakovcu:

'Vrlo brzo vrijeme će pokazati tko je i što je zločinačka organizacija'

tomislav karamarko, hdz
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/10
07.10.2015.
u 18:49

Nismo dali da nam razbiju stranku, a htjeli su to iz samo jednog razloga – jer je stvorila hrvatsku državu, jer je štit i obrambeni mehanizam toj hrvatskoj državi, rekao je u Čakovcu predsjednik HDZ-a

– Odlukom Vrhovnog suda skinuta je stigma sa stranke i 220.000 članova HDZ-a. Od samog početka smo tvrdili da stranka ne može biti kriva za postupke pojedinaca, ma tko oni bili. Tko su naši članovi? Prosječan hrvatski čovjek. Koliko je blokiranih među našim članovima, koliko je onih koji se spremaju iseliti, onih koji ne primaju plaću, a rade? To je HDZ. Koliko je u našim redovima seljaka kojima su uništene farme? I netko će onda reći da smo mi zločinačka organizacija. Pokazat će vrijeme, i to vrlo skoro, tko je i što je zločinačka organizacija! – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na predstavljanju izbornog programa Domoljubne koalicije za III. izbornu koaliciju u Čakovcu.

– Nismo dali da nam razbiju stranku, a htjeli su to iz samo jednog razloga – jer je stvorila hrvatsku državu, jer je štit i obrambeni mehanizam toj hrvatskoj državi. Kad se uništi HDZ, nema više tko braniti hrvatsku državu. Bit će izložena djelima ovih koji su danas na vlasti – rekao je T. Karamarko i dodao da je stranka prošla katarzu i da u njoj nema nijednog pravomoćno osuđenog dužnosnika, a onima koji misle da će se pomoću članske iskaznice brže obogatiti, bolje je, poručio je, da odmah danas napuste stranku. Govoreći o migrantskoj krizi, najavio je da će, kad bude premijer, predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović predložiti sazivanje Vijeća za nacionalnu sigurnost, kako bi se donijele učinkovitije mjere za suočavanje s migrantskom krizom i posljedicama koje one mogu izazvati na naše društvo.

– One mogu biti velike – istaknuo je, uz ostalo, predsjednik HDZ-a u punoj dvorani Centra za kulturu. Ponovio je da će svako novorođeno dijete od hrvatske države dobiti potporu, a predložit će da to bude 1000 eura.

– Za razliku od premijera na odlasku koji smatra da je to trošak, ja tvrdim da je to investicija svih investicija. Danas nas ima 4,2 milijuna, za 35 godina moglo bi nas biti 3,4 milijuna. Ne možemo to dopustiti! Naš plan i program je da nas bude pet milijuna do 2050.! U tom paketu mjera je i smanjenje PDV-a na dječju hranu i dječje potrepštine na samo pet posto – rekao je T. Karamarko.

>> Karamarko o naknadama od 1.000 eura: Pročešljat ćemo proračun, lako ćemo naći tih 40 milijuna

Komentara 172

BU
Bulaba
19:19 07.10.2015.

Hrvatska je jedina istočnoeuropska država, jedina tranzicijska država, i jedina država u "regionu" koja je u zadnje 4 godine pod vlašću nesposobnog Zoke Milovanovića imala gospodarski pad. Treba samo osigurati neki prosječni tranzicijski gospodarski rast i to će biti 260 milijardi kuna "viška" u slijedeće 4 godine. Čak i ako se poklope sve najgore stvari, i onda ćemo imati bar 60 milijardi kuna viška nego što bi imali da na vlasti ostanu matematičar Grčić i njegov šef Zoka, a to može osigurati čak i zadnji majmun iz ZOO-a. Dakle, nema zime, s Karamarkom počinje zlatno doba za Hrvatsku. Ili bar srebrno. :)

PA
Paro
19:18 07.10.2015.

Bravo... Molim Vas izvucite program SDP-a tj.PLAN 21 i usporedite sto su napravili do danas. 21-21=0 Cista NULA. HDZ ima zaista dobar program. Vjerujemo u Vas buduci premijeru kao i cijelom Vasem timu. Hrvatska moze rasti sa Vama ali sa SDP-om ce se samo smanjivati.

EL
Ela25
19:23 07.10.2015.

Bravo Karamarko! Idemo po još jednu pobjedu u nizu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije