Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborne poruke

Karamarko: Vlada je od Hrvatske napravila pokvareni zub EU

karamarko
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/7
09.10.2015.
u 21:40

Od 28. rujna do 10. listopada izgubljeno je 5100 radnih mjesta, kazao je Karamarko

HDZ i Domoljubna koalicija u Zaprešiću su predstavili svoj izborni program „Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+Hrvatska“. za I. izbornu jedinicu.

 - Stranke krnje Kukuriku koalicije nisu imali ni znanja ni volje da pripreme suvisao program. Mislili su da mogu prevariti narod lažnim obećanjima! Ali - što mogu obećati kada nisu ispunili nijedno obećanje. Dug se povećava, pada broj zaposlenih, mladi masovno odlaze, korupcija buja na sve strane… Obećali su smanjiti broj blokiranih i siromašnih, a njihov broj se povećao. Obećali su reforme zdravstva, prosvjete, mirovinskog sustava - ništa nisu proveli! A obećali su i investicije - nijednu nisu ostvarili. Uništili su gospodarstvo, kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 

Kazao je kako je ova vlada posvađala Hrvatsku sa svim susjedima.

 - To je, nažalost, finale četverogodišnje „politike“ neuspjeha, obmana, partijskog podobništva, atmosfere obračuna i pokušaja rušenje temeljnih vrijednosti na kojima je nastala moderna Hrvatska. Umjesto da zatraže oprost od naroda, lažu da Hrvatska „raste“. Pokušavaju u zadnji trenutak „kupiti“ glasove ishitrenim zakonima. Od Hrvatske su napravili pokvareni zub EU. Nema više povratka na njihovu politiku uništavanja Hrvatske! Tome ćemo stati na kraj 8. studenog, poručio je Karamarko.

Osvrnuo se i na kritike kako će svakoj obitelj s novorođenčetom dati 1.000 eura potpore.

 - Demografska obnova preduvjet je svake razvojne politike. Svakoj obitelji s novorođenim djetetom dat ćemo 1 000 eura potpore. Premijer na odlasku izjavio je da je to „trošak“! To nije „trošak“, već investicija svih investicija. Nema važnije investicije od one za budućnost vlastitog naroda. Ova nam vlada, nažalost, ostavlja Hrvatsku sa sve manje djece i perspektivom daljnjeg propadanja. Ako se nastavi ovako, do 2050. imat ćemo oko 700 tisuća stanovnika manje. Naš plan je da nas do 2050. mora biti pet milijuna, kazao je Karamarko. 

Tomislav Karamarko je uoči skupa komentirao je Milanovićevu izjavu kako će mu omogućiti da puno vremena provede s novorođenom kćeri.

 – Dobro je što je Milanović optimist te čak i pristojan. Nakon naše pobjede na izborima moći će se više posvetiti svojim hobijima. Ova je vlada imala djetinjast mandat – kazao je Karamarko.

Osvrnuo se i na premijerovu izjavu kako je  „svaka tvrtka koje su se dotakli restrukturirana na pravi način i da ništa nisu upropastili“?

 – On je to stvarno rekao?! Samo jedan podatak – od 28. rujna do 10. listopada izgubljeno je 5100 radnih mjesta. To govori sve o mandatu ove vlade! I to je sve što ću reći – poručio je.

>> Karamarko: Krnja Kukuriku koalicija ili podcjenjuje Hrvate u BiH ili nema što ponuditi

Komentara 79

Avatar juricamesko
juricamesko
20:35 09.10.2015.

mislim da se Milanović poistovjetio sa svojim voljenim Titom. on je toliko umislio da Hrvatska ne može bez njega da će nakon gubitka izbora završiti u jednoj bolnici u jugozapadnom djelu Zagreba. pa i treba mu mir nakon ovolikog urlanja i histerije.

FN
Fr@njo
20:37 09.10.2015.

Tomek, al daj mu barem ponekad helikopter da skokne bar tjednom do Rijeke...ako ga prije ne zatvore jer ne placaono sto treba svaki caca.

BU
Bulaba
20:43 09.10.2015.

Kojih 5 tisuća, kukuriku udbaši su u 4 godine uništili 63 tisuće radnih mjesta, a uništiti će još 25 tisuća u slijedećih mjesec dana jer se radi o sezonskim radnim mjestima. Dakle, ukupno možemo računati na gubitak od cca 88 tisuća radnih mjesta u 4 godine mandata Zoke Milovanovića i njegove nesposobne lažlive družine. I to kvalitetnih radnih mjesta, u industriji, prijevozu, trgovini, obrtu, poljoprivredi, energetici, rudarstvu i vodoopskrbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije