Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova TV

HDZ je ipak odbio i sučeljavanje timova

Milanović Karamarko
Foto: Pixsell
1/5
12.10.2015.
u 22:00

Nova TV predložila za ovaj tjedan sučeljavanje dviju najvećih stranaka

Nakon odbijanja sučeljavanja kandidata za premijera, HDZ ne želi prihvatiti ni sučeljavanje timova, iako je to bio baš njihov prijedlog. Naime, na novinarsko pitanje je li točno da je Nova TV predložila sučeljavanja na principu jedan član Vlade i jedan predstavnik HDZ-a, Peđa Grbin je na današnjoj konferenciji za medije takav prijedlog potvrdio.

– No, samo se u Hrvatskoj oporbena stranka i Tomislav Karamarko skrivaju što iza skuta predsjednice, što iza timova. Da, za ovaj tjedan na jednoj nacionalnoj televiziji bilo je dogovoreno organiziranje sučeljavanja predstavnika dviju najjačih političkih opcija. SDP je na to sučeljavanje pristao. Bilo je dogovoreno da ministri iz Vlade sudjeluju u tom sučeljavanju, no HDZ je od tog sučeljavanja odustao. Ne ide im sučeljavanje za premijera, ni za ministre. Doista ne znam što im ide – rekao je Grbin. Pojašnjenje smo potražili i na Novoj TV.

– Nova TV je uputila poziv dvama najvećim koalicijskim blokovima – SDP-ovom i HDZ-ovom – za sučeljavanjem programa u našem informativnom programu ovaj tjedan, prije službenog početka kampanje. Cilj je bio da predstavnici dvaju najjačih političkih blokova iznesu svoje viđenje potencijalnih rješenja u vezi s određenim temama: financije, gospodarstvo, zdravstvo, sigurnost, pravosuđe i socijalna politika. Predstavnici SDP-a potvrdili su dolazak, a HDZ nas je u nedjelju obavijestio da ne želi sudjelovati u sučeljavanju – uzvratili su iz glasnogovorničke službe Nove TV.  

>>Tko bolje laže: Rat brojkama HDZ-a 
i SDP-a

>>Predsjednica ne smije biti osoba ispod čijih skuta se skriva Tomislav Karamarko

Komentara 176

GO
Gomila
20:44 12.10.2015.

tko je donio cirilicu i svostiku i izbjeglice u hrvatsku =Ostjic i Bauk i Jovanovic i Milanovic

VI
vidoviti
11:31 13.10.2015.

Pa kakvo sučeljavanje je potrebno, s slučajnim premijerom koji nas je odveo u propast. Ne hvala!!!

TR
Trajkovski
20:44 12.10.2015.

Neka kukurikavci sami dođu na "sučeljavanje" i iznesu svoje viđenje situacije i budućih velikih planova - e tek onda će sigurno izgubiti izbore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije