Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik HDSSB-a

Glavaš nakon sastanka s Bandićem: Upravo je krenula izgradnja novog 'pontonskog Mosta'

Foto: Facebook/Branimir Glavaš
1/2
25.11.2015.
u 18:00

Polako, sve polako. Kamo se žurite, polako, ali vi stalno žurite. Pa mediji svašta pišu, polako, sve u redu. Tko se zadnji smije, najslađe se smije, kazao je Bandić

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije izričito opovrgnuo, ali još ništa nije htio reći o mogućoj suradnji njegove Koalicije rada i solidarnosti s HDSSB-om i osnivanju zajedničkog kluba u Hrvatskom saboru, poručivši "polako, kamo se žurite".     

– Polako, sve polako. Kamo se žurite, polako, ali vi stalno žurite. Pa mediji svašta pišu, polako, sve u redu. Tko se zadnji smije, najslađe se smije – rekao je Bandić novinarima na upit  je li točno da će njegova Koalicija rada i solidarnosti koja je na parlamentarnim izborima osvojila dva saborska mandata ići u suradnju s HDSSB-om i da će u Hrvatskom saboru osnovati zajednički Klub zastupnika, o čemu pišu mediji. Na dodatno pitanje znači li to da ti medijski napisi nisu točni, Bandić je odgovorio: – Ništa ja nisam rekao.

Na svojoj službenoj Facebook stranici Branimir Glavaš se, ispod fotografija na kojima su se okupili čelnici HDSSB-a s Milanom Bandićem, pohvalio: – Upravo je krenula izgradnja novog "pontonskog Mosta".

– Ova dva mandata sada mogu vrijediti puno više nego deset. Kada smo imali sedam mandata, nitko nas ni za što nije trebao, a sada nas trebaju za ova dva – komentirao je situaciju HDSSB-ovac Josip Salapić za Tportal napominjući kako su se sastali s Bandićem u Osijeku, nakon Kolone sjećanja u Vukovaru. – Ovo je sada specifična i važna situacija. Očekivali smo barem Klub zastupnika, a imat ćemo Klub zastupnika – dodao je. Napomenuo je kako ne sjede prekriženih ruku jer su neke stranke "tražile njihove potpise i potporu", no odbio je reći koje.

>> Bandić: Na moja dva mandata mogu računati oni koji cijene rad i solidarnost

Komentara 9

PI
pismeni
18:22 25.11.2015.

Čini mi se da mi Hrvati postajemo manjina u "našoj" Hrvatskoj!

MA
maddog
19:39 25.11.2015.

čini mi se da je HDSSB-u bolje bilo dok je Glavaš bio na godišnjem u Bosni,otkako je izašao tonu kao Titanik!

BO
bosančeros
18:12 25.11.2015.

našla krpa zakrpu. Zamisli državu u kojoj bu vladali Glavaš i Bandić = Kalifat sa inventivnim egzekucijama i apsolutnom korupcijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije