Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pisma mostovcima

Drago Prgomet: Žao mi je što je Božo Petrov izmanipuliran. Udruga HRID postat će politička stranka

Prgomet
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.11.2015.
u 19:25

Istaknuo je kako je bio pozvan na sastanak sa saborskim zastupnicima MOST-a, a ne njegovim Nacionalnim vijećem, no nije želio otkriti tko ga je pozvao

Drago Prgomet najavio je kako će njegova udruga HRID postati politička stranka te se osvrnuo na pismo koje je danas poslao zastupnicima Mosta u kojima im poručuje da su prevareni. 

– Ne bih koristio tako grubu riječ da smo prevareni, ali građanima je trebalo reći što je to Most i da je Nacionalno vijeće savjetodavno tijelo čija zadaća nije da odlučuje s kime će koalirati. Građani su dali povjerenje 19 ljudi da u njihovo ime odlučuje kakva će biti vlada – kazao je Prgomet u Dnevniku HTV-a.

Istaknuo je kako je bio pozvan na sastanak sa saborskim zastupnicima Mosta, a ne njegovim Nacionalnim vijećem, no nije želio otkriti tko ga je pozvao. 

– Gospodin Petrov je mladi čovjek koji je sigurno pravedan i žao mi je da je izmanipuliran u trenutku kada se mene izbacivalo, a nadam se da to neće biti u trenutku kada će se formirati vlada, poručio je.

 – Volio bih da sve odluke budu odluke saborskih zastupnika, a Petrov je među njima. Pogotovo odluke oko formiranja vlade koje ne mogu biti odluke Nacionalnog vijeća.

Potvrdio je i kako će osnovati stranku.

– Mi smo kao udruga HRID ušli u platformu Most. Zahtjev je članova udruge HRID je da se nastavi njeno djelovanje. Sutra je osnivačka skupina. Udruga HRID posta će politička stranka koja će i dalje djelovati unutar Mosta – rekao je Prgomet.

Na pitanje podržava li HRID Petrova kao mandatara kazao je kako će o tome odlučiti svi članovi stranke. Osvrnuo se i na financiranje izborne kampanje i istaknuo kako će novac koji članovi HRID-a trebaju dobiti, oni donirati.

>> Drago Prgomet: Ne glumimo slijepo zajedništvo gdje ga ne može biti

Ključne riječi

Komentara 148

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:38 22.11.2015.

SDPov trojanski konj u redovima MOSTa..... Predstavljaš sve ono zbog čega se političari gade hrvatskom narodu..... FUJ

DI
Diosiario
19:44 22.11.2015.

Evo završetka medijske ofenzive, otvorim naslovnicu večernjeg, petrina lijevo, prgomet desno, znači ide milanović s večernjim i svim ostalim medjskim resursima rasturiti most i s manjinama skucati neku vladu.

DU
Deleted user
19:36 22.11.2015.

Najbolje ti je spoji se sa još jednim izdajicom i gubitnikom Jospovićem,eto imate već dva glasa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije