Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Otkrivamo glavne naglaske izbornog programa koalicije koju vodi SDP

naslovnica
Foto: VL
1/2
07.10.2015.
u 00:05


Imperativ: Obrazovanje, brži gospodarski rast, viši standard, efikasan javni sektor

"Nakon šest godina recesije naša koalicijska vlada izvukla je Hrvatsku iz krize. Promijenili smo trendove prema pozitivnim stopama gospodarskog rasta i zapošljavanja, odnosno prema smanjenju nezaposlenosti kao jednom od najvećih problema s kojim smo se suočili. To je bio naš ključni cilj i taj smo cilj postigli." Stoji to u uvodu novog izbornog programa koalicije Hrvatska raste čija je radna verzija gotova i koji ovih dana prolazi još zadnje usuglašavanje s koalicijskim partnerima.

Večernji list donosi glavne naglaske programa u čijoj su izradi sudjelovali ministri, a sve je koordinirao glavni voditelj, potpredsjednik Vlade Branko Grčić. Program je vrlo opsežan, ima stotinjak stranica i otkriva što je sve Vlada napravila do sada, ali i što sve planira napraviti u iduće četiri godine.

To je važno stoga što pokazuje da su gotovo sve nove mjere koje se planiraju provesti svojevrstan nastavak politike aktualne vlade koja sebi uzima zasluge za uvođenje reda u državi. Isto su tako uvjereni da će početak idućeg mandata biti obilježen dobrim rezultatima na valu preokreta svih trendova koje su ostvarili.

Novi zamah gospodarstvu i razvitku Hrvatske koalicija predvođena SDP-om planira dati kroz realizaciju mjera u sedam ključnih područja.

>>Cijelu analizu pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili prelistajte u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>MUP demantira ministra - Ostojić: Stradalih nikad manje, MUP: Poginule 34 osobe više, nego lani

>>Za koga će glasovati osobe iz javnog života

>>Sirija gori, a dala je glazbeno pismo i - Stevea Jobsa

>>Banski dvori u šakama vječnih vođa sindikata

Foto: VLm

Komentara 99

Avatar ČEPlN
ČEPlN
21:57 06.10.2015.

GJENERO: - Milanovićevo ponašanje nije ni malo slučajno, on svjesno igra na lijevi euro-antiinstitucionalizam i po neodgovornosti je sličan Syrizi! Osobno, to će ga odvesti u političku propast, ali problem je što svojom politikom upropaštava i Hrvatsku!...

DU
Deleted user
23:17 06.10.2015.

plan, jel to ko ono, "mrtvo slovo na papiru"?

NN
nije_nam_lako
22:38 06.10.2015.

kakvog programa, tko im jos vjeruje nakon plana 21....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije