Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup u Zaprešiću

Divlje jagode podržale HDZ, a Reiner u humorističnom tonu prema vladajućoj garnituri

skup hdz
Foto: PR FOTO
1/8
10.10.2015.
u 17:40

Divlje jagode su samo jedan u nizu poznatih bendova koji su podržali novi HDZ i Tomislava Karamarka.

U dupkom punoj dvorani ŠRC Inter Zaprešić održan je programski skup HDZ-a i Domoljubne koalicije za I. izbornu jedinicu - na kojem je predstavljen Izborni program '' Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+Hrvatska ''. Na jednom mjestu okupili su se brojni stranački dužnosnici - od nacionalne razne pa naniže te predstavnici Domoljubne koalicije.

Željko Reiner kao koordinator 1. Izborne jedinice u svom govoru na samom početku je oslovio predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka riječima 'budući hrvatski premijeru'. Osvrnuo se i na kritiku aktualne vlasti kako je HDZ-u program prodan, odnosno da je napisan u Prnjavoru pa je premijeru Zoranu Milanoviću udijelio i savjet.

-Što on nije kupio barem dva-tri programa, da se nađu, a ne da nema niti jedan tri-četiri tjedna prije izbora- zaključio je Reiner.

Potom je nastavio u humorističnom tonu i ministru Branku Grčiću poručio na njegovu izjavu da ekonomiju ima u malom prstu. -Vjerujem da Grčić zna o ekonomiji koliko stane u mali prst- rekao je.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner je na kraju govora poklonio za tek rođenu kćer Tomislava Karamarka malu Katarinu dres od NK Inter-Zaprešić na kojem je tiskano 5+Hrvatska.

-Naš program - kojeg su izradili naši stručnjaci zajedno s onima iz uglednog njemačkog IFO instituta - jamči gospodarski oporavak. Imamo ljude, imamo program - spremni smo preuzeti odgovornost za sudbinu Domovine- poručio je odlučno Tomislav Karamarko.

Prisutnima su se još obratili predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ Miljenko Filipović, zamjenica predsjednika Mladeži HDZ-a Ivana Župan te predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Iznenađenje večeri je bilo gostovanje jednog od najpopularnijih rock bendova '' Divljih jagoda '' koji su osnovani 1977. godine u Zagrebu. Legendarni bend izveo je svoj bezvremenski hit '' Jedina moja '', a na kraju pjesme ponovili su refren u kojem su otpjevali '' ...jedina moja, moja Hrvatska '' , nakon čega je u dvorani nastala sveopća euforija.

Divlje jagode su samo jedan u nizu poznatih bendova koji su podržali novi HDZ i Tomislava Karamarka. Pored Divljih jagoda program 5+Hrvatska podržali su Željko Bebek, Crvena jabuka tj. Dražen Žerić Žera, a treba istaknuti i da voditelj svih HDZ-ovih skupova je Robert Kurbaša koji je također nedavno pristupio HDZ-u.

>>Karamarko: Vlada je od Hrvatske napravila pokvareni zub EU

>>Karamarko: Krnja Kukuriku koalicija ili podcjenjuje Hrvate u BiH ili nema što ponuditi

Komentara 42

NN
nije_nam_lako
17:57 10.10.2015.

nego koga ce podrzat, nece valjda milanovica bez obzira sto su jagode crvene :)

TR
trpinjska
18:03 10.10.2015.

Sve vise mladih, uspjesnih i poznatih podrzava Domoljubnu koaliciju i HDZ. Vide i oni da u ove 4 godine vlada nije nista napravila.

LI
livoguza2
18:19 10.10.2015.

A što će Milanoviću program kad je i nakon PLAN_a21 "svečano" izjavio da nije obećao NIŠTA. Kad ne obeća NIŠTA, program mu nije teško ostvariti. Nedavno se kljucao kažiprstom po glavi i hvalio ogromnim mozgom. A kad si mozgonja, program sročiš za sekundu. Lp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije