Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U službi građana

Bandić: Nikome se nećemo prikloniti, nek' se oni priklanjaju meni

Milan Bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
30.11.2015.
u 12:20

Na novinarski upit zna li se kome će se prikloniti dvoje njegovih saborskih zastupnika, Bandić je tijekom konferencije za novinare o aktima gradonačelnika rekao kako se oni nikome ne priklanjaju

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručio je da se dvoje saborskih zastupnika njegove Koalicije rada i solidarnosti nikome neće prikloniti, a još uvijek nije želio otkriti hoće li njegova Koalicija i HDSSB u Hrvatskom saboru osnovati zajednički klub zastupnika.  

Na novinarski upit zna li se kome će se prikloniti dvoje njegovih saborskih zastupnika, Bandić je tijekom konferencije za novinare o aktima gradonačelnika rekao kako se oni nikome ne priklanjaju.

– Nikome se nećemo prikloniti, ja se mogu jedino prilagoditi građanima i biti njima u službi i njima se prikloniti. Nek' se oni priklanjaju meni – rekao je Bandić koji nije htio konkretno odgovoriti ni na pitanje o mogućem zajedničkom klubu zastupnika s HDSSB-om, već je samo poručio medijima da "malo pričekaju".

>> Bandić: Na moja dva mandata mogu računati oni koji cijene rad i solidarnost

Komentara 20

FA
fakin2012
12:54 30.11.2015.

takav je romski kralj bandić i kad dijeli gradske stanove, smatra da se drugi trebaju prikloniti njegovim štićenicima

SI
siskic
13:01 30.11.2015.

šta je ovaj još na slobodi?

Avatar think pink
think pink
12:52 30.11.2015.

ovaj luzer je lupetao da će postati premijer!!! a jedva je prešao izborni prag. fuj od čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije