Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu iz ratne zone

Austrija Sloveniji vratila tri autobusa puna izbjeglica

izbjeglice
Foto: Reuters/PIXSELL
29.12.2015.
u 11:19

Razlog vraćanja bio je što su austrijski policajci utvrdili da izbjeglice nisu iz Sirije ili Afganistana, kako su tvrdili, nego iz Maroka i Irana

Austrija je u nedjelju Sloveniji vratila tri autobusa s izbjeglicama, piše portal 24ur

Razlog vraćanja bio je što su austrijski policajci utvrdili da izbjeglice nisu iz Sirije ili Afganistana, kako su tvrdili, nego iz Maroka i Irana

– Austrijski sigurnosni organi su nam vratili skupinu stranaca, koji su bili u većoj grupi stranaca – izvijestio je Drago Mengalija iz slovenske Generalne policijske uprave. Slovenci su vraćene migrante smjestili u Centar za strance. 

Austrija već neko vrijeme najavljuje da neće primati migrante koji nisu iz država u kojima se vode ratovi. Pooštrili su nadzor stranaca koji ulaze u državu i ne propuštaju one koji ne mogu dokazati ili se ne može utvrditi, iz koje su države.

>>Obitelj malenog Aylana Kurdija stigla u Kanadu

Komentara 22

RA
ravko1952
12:21 29.12.2015.

Medijska emocionalna pornografija se nastavlja. Na slikama samo jadna djeca. Koristiti djecu s ciljem nanipulacije javnosti je odurno.

MA
majeltomoguce
12:01 29.12.2015.

A kako su došli u Sloveniju? Bravo za ministra Ostojića koji je rekao da ne primamo te ljude više.

TR
trolll
12:49 29.12.2015.

ni slučajno nisu htjeli stavit sliku autobusa punog bradatih kozojeba... kakve i vraćaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije