Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUKURIKU U SPLITU

Milanović: Možda ćemo i griješiti, ali nećemo se skrivati

Kukuriku Split (1)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
27.11.2011.
u 14:45

- Ovo je borba za vaše povjerenje, za onu temeljnu ljudsku vjeru da vas nećemo nasamariti - poručio je Milanović u Splitu.

 - Nakon izbora morat ćemo raditi zajedno i sa svojim političkim konkurentima, danas protivnicima na izborima. Morat ćemo okupiti narod, građane Hrvatske, neovisno o vjeri i naciji, oko zajedničkih temeljnih ciljeva, zauvijek završiti s ratnim temama i krenuti naprijed u ono bolje - rekao je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a i čelnik Kukuriku koalicije na predizbornom skupu na splitskoj rivi. Ustvrdio je kako svi govore isto, a među programima nema velike razlike.

- Ovo je borba za vaše povjerenje, za onu temeljnu ljudsku vjeru da vas nećemo nasamariti - poručio je Milanović. Kazao je da će u donošenju teških odluka možda i griješiti ali se neće skrivati od svojih grešaka. Pozvao je birače da podrže ulazak u EU te da hrvatski narod otkloni frustracije da nije dovoljno dobar jer ćemo, kada uđemo u EU, o svojoj sudbini odlučivat ćemo sami.

- Imamo pravo na uspjeh i sve ovisi o nama, ne o Pešti ili Beogradu, već o Splitu, Rijeci, Zagrebu i ostalim gradovima. Želimo decentralizaciju, Hrvatska biti kao mreža, jedinstvena i čvrsta - zaključio je Milanović. - Dosta smo trpjeli nesposobnost! - rekao je Čačić. Ljubu Jurčića i Dragutina Lesara nazvao je "petljancima" koji na rubovima lijevih i desnih uzimaju glasove. Obećao je opstanak škvera ali je naglasio i da plaće neće rasti neko vrijeme već konkurentnost hrvatske privrede.

- Osam godina nakon što smo bili na vlasti opet ćemo morati čistiti ruševine - zaključio je Čačić. Silvano Hrelja, predsjednik HSU-a pozvao je umirovljenike da gals daju Kukuriku koaliciji obećavajući s usklađivanjem mirovina sa troškovima života i uvođenje instituta punog radnog staža. - Nama je stalo da ove zemlje a njima samo do šoldi. Petog prosinca nam neće biti bolje ali vlada Zorana Milanovića otvara nove šanse za zemlju, svakog pojedinca, grad i županiju - poručio je Splićanima Ivan Jakovčić, čelnik IDS-a.

Komentara 365

OB
-obrisani-
17:19 27.11.2011.

Oluja je zločinačka akcija koja je proterala 150 000 srpskih familija lojalnih Republici Hrvatskoj

ZV
zveket
19:59 27.11.2011.

ahaaa,reče čovjek(ljiga) i ostane živ pljuc

V4
Vladimir12-4
16:14 27.11.2011.

crna mamba Tvoj mentalni sklop nemoze dalje od toga kaj imas, nemoj nista htjeti razumjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije