Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez mandata

Milan Bandić: Ja zabijam golove zadnjih 11,5 godina i idem dalje

milan bandić, jelena pavičić vukičević, miodrag demo, slavko kojić (1)
Goran Jakus/PIXSELL
04.12.2011.
u 20:23

- Ne smatram ovo debaklom, idemo dalje - poručio je gradonačelnik Zagreba Bandić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić doživio je novi veliki politički poraz, sa svojom listom Stijena nije osvojio nijedno mjesto u Saboru, prema podacima do ponoći.

- Ne smatram ovo debaklom, idemo dalje - poručio je gradonačelnik metropole.

Svjestan poraza koji bi ga mogao skupo stajati. Naime, već ranije se nagađalo kako SDP samo čeka izbornu pobjedu kako bi izglasali zakon o referendumu i Bandića svrgnuli sa zagrebačkog prijestolja. Miodrag Demo, iz Gradskog odjela za branitelje, i sam invalid Domovinskog rata i prvi na listi u 6. izbornoj jedinici, kazao je da će Hrvatska vidjeti da je pogriješila. Nešto manje od stotinu ljudi u Bandićevom stožeru bilo je, čini se iznenađeno rezultatima.

- Ako želite dati gol, biti u ligi, onda morate igrati na terenu, van terena ne možete igrati. A ja zabijam zadnjih 11,5 godina - sportski se izrazio Bandić prije nego što je napustio svoj izborni stožer u još praznoj stambenoj zgradi u Folnegovićevoj ulici.

Nakon Bandića i ostali su, razočarano napustili stožer prije finalnih rezultata u ponoći.

Ključne riječi

Komentara 41

MI
Milkica
14:43 05.12.2011.

Da nam se još njega riješiti.

JU
julika22
23:13 04.12.2011.

šta briga Milana za državu glavno je biti car u svome selu. tko ima Zagreb ima pola države.

YO
yocko
14:22 05.12.2011.

Majstore nisi prošo niti u BH a kamoli u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije