Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Program HDZ-a

Kerum uvjeren u pobjedu koalicije: "Bog će nam pomoći"

željko kerum, božidar kalmeta, jadranka kosor (1)
Filip Brala/PIXSELL
11.11.2011.
u 16:14

Kerum najavljuje da će koalicija HDZ-HGS dobiti 19 mandata. Njegova sestra Nevenka Bečić ističe da je njezino da slijedi ono što joj Željko kaže.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum, predsjednik Hrvatske građanske stranke, njegova sestra Nevenka Bečić i Petroslav Sapunar, predsjednik Županijske skupštine, pojavili su se na predstavljanju HDZ-ova izbornog programa.

Kerum je uvjeren u pobjedu koalicije na izborima 4. prosinca u čemu će im pomoći Bog. Drži da je jako bitan kontinuitet. Istaknuo je da su se nakon dogovora uskovitlali protivnici pa je, veli, 40 posto sadržaja u medijima posvećeno samo tome – kako, zašto i gdje su koalirali.

– Koji su to likovi koje oni pitaju za mišljenje, poput popa Grubišića, a ja ne znam odakle on financira jumbo plakate – rekao je Kerum poručujući da ne treba nasjedati na medijske priče o svađama i prepirkama. Naglašava da su se na koaliciju s HDZ-om odlučili isključivo zbog Hrvatske.

– Bilo bi dobro da sve desne strane u Hrvatskoj ili neovisne upute glas HDZ-u jer to je način da dođemo do ravnoteže i pobjede – kazao je Kerum.

Uvjeren je da će u 9. i 10. izbornoj jedinici koalicija HDZ-HGS dobiti 19 mandata.

Na upit novinara vidi li se u Saboru, Nevenka Bečić najprije je rekla da već sjedi u njemu, a onda dodala da o Vladi nije razmišljala.

– Nisam o tome razmišljala. Moje je da slijedim ono što mi Željko kaže – izjavila je.

Komentara 60

K1
k1milica
18:14 11.11.2011.

heh bar ce jedan isinit podatak izac iz ovog hdzSDP cirkusa : broj pametnih Hrvata bit ce gotovo jednak broju ljudi koji NISU izasli na biralista.

FE
Felicijen
17:55 11.11.2011.

Kaže Nevenka :\" Kud Željko, tud´ i ja\". Ne zvuči li to jako poznato ?

DU
Deleted user
07:38 12.11.2011.

Tko s vragom tikve sadi, obijaju mu se o glavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije