Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS

Friščić: Nećemo dozvoliti da se homoseksualci vjenčaju

friscic
Maja Šantoši/Pixsell
19.11.2011.
u 21:03

Nemamo ništa protiv onih koji se drže za ruke i šeću po ulici, ali nećemo dopustiti da se on i on ili ona i ona mogu ići vjenčati i da to bude bračna zajednica, kaže Friščić

Čelnici HSS-a, predsjednik Josip Friščić i potpredsjednik Damir Bajs, održali su predizborni skup u Friščićevom Koprivničkom Ivancu te poručili kako u 2. Izbornoj jedinici očekuju najviše jer smatraju da su tamo i najjači.

Bajs je stranačkim pristašama objasnio koliko je HSS učinio za Podravinu.

– Nakon izbijanja afere u Podravki, svakodnevno su me zvali mnogi i pitali zašto tvrtku ne prodamo jer je ona u velikim problemima i ima velike gubitke. Vlada je bila sprema prodati, no HSS se nije složio s tim, a Podravka se izvukla iz problema. Danas se se naše zalaganje nigdje ne spominje – kazao je Bajs.

Šef stranke je u svom govoru, među ostalim, objasnio i kakav je stav HSS-a o istospolnim brakovima.

– Prva točka naših programa je obitelj i zbog toga nas napadaju jer nismo voljni mijenjati zakone koji određuju što je to bračna zajednica. Nemamo ništa protiv onih koji se drže za ruke i šeću po ulici, ali nećemo dopustiti da se on i on ili ona i ona mogu ići vjenčati i da to bude bračna zajednica.  Ako smo zbog toga konzervativci, onda neka bude tako. No, nećemo dopustiti niti da usvajaju i odgajaju tuđu djecu – poručio je Friščić.

Ključne riječi

Komentara 109

TO
Toni50
21:33 19.11.2011.

Friščić: Nećemo dozvoliti da se homoseksualci vjenčaju, da se nebi parili Hrvati i Srbi....

Avatar maldex
maldex
21:34 19.11.2011.

Zamisloite kretena lazljivog, a takav zakon je vec donijeo skupa sa HDZ-om, hahahah

DO
doktorica
21:28 19.11.2011.

Friščić: Nećemo dozvoliti da se homoseksualci vjenčaju......pa valjda imaju u svom programu bitnijih stvari-šta je sa polj.proizvodnjom,nezaposlenošću itd.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije