Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNI PROGRAM

Friščić: Dovođenje MMF-a značilo bi smanjenje plaća i mirovina

HSS u Slavonskom Brodu (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
15.11.2011.
u 16:22

Na predstvaljanju izbornog programa predsjednik HSS-a istaknuo je da se program stranke zasniva na pravednom razvoju regija

– Protivimo se dovođenju Međunarodnog monetarnog fonda u Hrvatsku jer bi to značilo smanjenje plaća i mirovina. Isto tako, ne možemo dopustiti ni prodaju šuma i voda jer je riječ o nacionalnom blagu – rekao je predsjednik Hrvatske seljačke stranke Josip Friščić na predstavljanju izbornog programa ove stranke za petu izbornu jedinicu u Slavonskom Brodu.

Prema njegovim riječima, program ove stranke zasniva se na pravednom razvoju hrvatskih regija, turizmu na modelima novog razvoja, zaštiti okoliša na modelu zelene ekonomije i jačanju hrvatskoga sela. Potpredsjednik stranke i nositelj izborne liste za petu izbornu jedinicu Damir Bajs istaknuo je pak da HSS predstavlja jedinu desnu alternativu HDZ-u i kako bez te stranke neće biti moguće formirati novu Vladu.

– Za razliku od nekih stranaka koje tvrde da ne žele sudjelovati u radu Vlade, za nas je važno da u Vladi imamo svoje ljude koji će provoditi zacrtane programe i promicati vrijednosti za koje se zalažemo – rekao je Bajs i dodao da ova stranka očekuje stalan rast rejtinga u istraživanjima javnog mijenja koja će biti objavljena u sljedeća dva tjedna. To će, istaknuo je, u konačnici značiti i dobar izborni rezultat HSS-a.

Ključne riječi

Komentara 17

VU
vukimir
17:17 15.11.2011.

pametan je taj friščić ko bi mu reko

EL
elfenomeno77
17:18 15.11.2011.

vec smo dosta puta dokazali da nam pomoc MMF-a ne treba!

CA
campa
17:05 15.11.2011.

Neznam o kojem selu on govori,o kojoj poljoprivredi.Pa sela su u Hrb vatskoj skoro uništena(prođite malo Kordunom,banijom i Likom) zbog slabe brige o poljoprivrednoj proizvodnji gdje se daje prioritet uvozu hrane i pogoduje velikim koncernima i zelenoj mafiji koji zstiru život na selu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije