Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETIO ZAPREŠIĆ

Picula poručio da će smjenu Slavka Linića komentirati nakon izbora

Tonino Picula
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
Autor
Sandra Golemac
07.05.2014.
u 21:52

"Vjerujem u načelo kako politika, bez obzira i na najbolje motive, nema pravo mijenjati ljude"

- Glasovanje za socijaldemokraciju je glasovanje za šansu – poručio je danas kandidat za Europski parlament, Tonino Picula, koji je održao predizbornu tribinu u Gradskoj vijećnici u Zaprešiću. Nakon što je održao minutu šutnje za Ivicu Račana, bivšeg premijera i SDP-ovog saborskog zastupnika, istaknuo je želju da se na izbore 25. svibnja odazove što veći broj mladih i opredijeli  za njegovu viziju reindustrijalizacije Europske unije koja dovodi do stvaranja novih radnih mjesta.

- Vjerujem u načelo kako politika, bez obzira i na najbolje motive, nema pravo mijenjati ljude, nego dužnost mijenjati najbolje uvjete u kojima ljudi žive – istaknuo je Zaprešićanima.

Prošao je, kaže, sve „od turopoljskih sela do europskog Bruxellesa“ gdje se novom mandatu želi zalagati, između ostaloga, za ukidanje američkih viza za Hrvatsku, dodatnu zaštitu hrvatskih potrošača, zaštitu proizvoda malih proizvođača i slično. Smjenu ministra financija Slavka Linića nije želio komentirati, već je kratko poručio da će sve reći 26. svibnja nakon izbora za Europski parlament.

>> Milanović ih nije volio: Morali su otići iz Vlade ili stranke

Komentara 8

TO
torcidaš
22:40 07.05.2014.

Drugovi šutili ne šutili narod za vas neće glasovati, časnije je reći danas nego iza izbora, zbog čega nas obmanjujete, varate narod, reci danas pa ne može te skinuti s liste, više će te cijeniti narod ako danas rečeš

BA
Black Angels
10:23 11.05.2014.

ako imas ..m..uda,,,komentiraj sada i reci sta imas a ne poslje...lako je biti general poslje bitke,,,danas vladaju oni koji su kad je bio rat zivjeli lijepo u inozemstvu,,,i gledali rat na tv,,,pa kad je rat bio gotov onda se vratili,,,da spasu srbo cetnike ,,koljace i ubice divljake,,,kazu stari ljudi,,,,skim si takav si,,,stoga druze picula ako imas imalo m.uda ,,,daj izjavu pokazi da si covijek ovako nemas nikakve sanse vise jer nece narod glasati za tebe jer si licemjer

KR
kristov
08:48 12.05.2014.

Picula, što je važno sudbina naroda ili sudbina vlastitih stolica???? Očekivali smo više od pretendenta za micanje nesposobnjakovića u crvenoj bandi! Što će se promijeniti nakon izbor, vi ćete postati bolji ljudi, ne to je prevara, laž i obmana! O tome moraju razmišljati vaši birači, mi drugi i onako nastojimo učiniti sve da se maknete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije