Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivan dolazak

Ivan Zak iznenadio je obožavatelje u Zadru

Ivan Zak
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
04.12.2016.
u 13:03

Pjevač se odlučio uvjerit u raskoš 'Adventa' u Zadru stoga se oko 17 sati jučer pojavio na Trgu Petra Zoranića i uskoro je nastao red za selfije s Ivanom.

Na radost brojnih obožavateljica, Ivan Zak poželio se uvjeriti u raskoš drugog po redu 'Adventa u Zadru'. Iznenađeni što ga tamo vide, posjetitelji su pohrlili podružiti se s pjevačem.

Drugo izdanje Adventa u Zadru donosi pregršt atraktivnih sadržaja, uključujući laserski i snježni show, koncerte te klizalište 'Ledeni park' uz crkvu sv. Marije. Prije svečanog otvorenja, zadarski voditelj i animator pripremio je dječje karaoke, a nakon toga posjetitelje je zagrijao DJ Špela. Bend Rockatansky svojom su izvedbom domaćih i stranih hitova označili svečano otvaranje.

Pjevač Ivan Zak odlučio je uvjeriti se u raskoš 'Adventa' stoga se oko 17 sati jučer pojavio na Trgu Petra Zoranića, što su posjetitelji uskoro uočili. Pjevač je tako, u blagdanskom raspoloženju, odlučio podružiti se sa svojim iznenađenim obožavateljima koji su pohrlili na Trg ne bi li ga upoznali te se s njima fotografirali.

Uskoro je nastao red za selfieje, a pjevač je strpljivo pozirao sa svima. Zak je oduševljene obožavatelje i podsjetio da će ga ponovno imati prilike vidjeti u Zadru i to na Silvestrovo.

 - Drago mi je da ću za doček Nove Godine pjevati u Zadru jer to znači da ću i uživati i raditi. Ovo ljeto nije bilo prilike za druženje s fanovima zbog mog gustog rasporeda i nadam se da će za to biti prilike na Silvestrovo - kazao je omiljeni pjevač Zadarskom listu.  

>>Ivan Zak: Publika mi je motivator, a nema jačeg vjetra u leđa nego kada pozlati vaš rad

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije